Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVOT NA VAGI

Trenerica Maja emotivnom se porukom oprostila od kandidata: 'Dok ne uđeš u te cipele ne znaš što te čeka'

Maja Ćustić
Foto: Instagram
1/6
17.11.2022.
u 19:15

Hvala kandidatima jer su nam vjerovali i dozvolili da ih vodimo kroz ovaj težak i trnovit put, ponekad je vidik bio maglovit, ali smo znali da nas već iza sljedećeg zavoja čekaju blistava iznenađenja. To je put života, napisala je Maja.

Maja Ćustić (39), trenerica koja je u "Životu na vagi" i ove sezone s Edinom Mehmedovićem kandidate dovela do cilja i skidanja kilograma, na Facebooku je objavila fotografiju s kolegom Edom, i emotivnom se porukom oprostila od natjecatelja. 

- Otplesali smo naš posljednji ples u 6.sezoni Života na vagi. Dok ne uđeš u te cipele ne znaš što te čeka.  Kamenčići koji ti smetaju, tijesne cipele..noge pune žuljeva... Ali na kraju hodaš ponosno i sretno jer su ljudi prepoznali koliko srce imamo..koliko smo se trudili i kroz što smo sve prolazili kako bi jednog dana s lakoćom svi skupa plesali na visokim vrhovima Gorskog kotara. Hvala kandidatima jer su nam vjerovali i dozvolili da ih vodimo kroz ovaj težak i trnovit put, ponekad je vidik bio maglovit, ali smo znali da nas već iza sljedećeg zavoja čekaju blistava iznenađenja. To je put života, napisala je Maja. 

Podsjetimo, u finalnoj epizodi u subotu za 150 tisuća kuna borit će se Boris, Josip, Roko i Lara.

Nakon što su kandidati odradili posljednji trening pred vaganje, prisjetili su se kako im je bilo kad su tek ušli u show te što su sve o sebi naučili kroz 14 ciklusa koliko su proveli u Lividragi. „Trudiš se 14 tjedana, radiš i sad moraš skupiti plodove svoga rada. Došli smo na finalno vaganje vidjeti što su to kandidati napravili“, rekao je Edo prije vaganja. 

Večeras će gledatelji vidjeti najupečatljivije trenutke i nikad viđene momente iz sezone.

VIDEO: Dramatične scene iz centra Zagreba sa snimanja filma 'Canary Black' 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije