Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najava albuma

Tony Cetinski snimio spot za novi singl koji je brzo postao hit na top listama

Tony Cetinski spot
Foto: Youtube
1/3
08.07.2014.
u 10:39

Spot je ovih dana, pod redateljskom palicom Renata Renierre, snimljen u Tonyjevom Rovinju, ali i u Amfiteatru u rodnoj Puli, kao i na raznim drugim živopisnim lokacijama u Istri (dolina rijeke Mirne,...).

Nakon što je singl "Žena nad ženama",u rekordnom roku zauzela vrhove top lista diljem regije Tony Cetinski predstavio je videospot za tu pjesmu kojom najavljuje dugoočekivani, novi studijski album čija se objava planira za jesen u izdanju Aquarius Recordsa.

Spot je ovih dana, pod redateljskom palicom Renata Renierre, snimljen u Tonyjevom Rovinju, ali i u Amfiteatru u rodnoj Puli, kao i na raznim drugim živopisnim lokacijama u Istri (dolina rijeke Mirne,...).

Zbog provjerenog tima suradnika i autora koji rade na pjesmama vjerujemo da će novi album biti dostojan nasljednik „Opet si pobijedila“ koji su obilježili hitovi „Opet si pobijedila“, „Zbogom odlazim“, „Kriv“, „Usne ledene“,„Jednom u životu“ i „Zar malo to je“ - koji su u kratkom vremenu zauzeli vodeće pozicije na domaćim i regionalnim radijskim top listama.

Novi singl autorski potpisuju  Sonja i Miro Buljan, a pjesma govori o posvemašnjoj predanost osobi koju čovjek voli, osjećaju sreće i bezrezervne zaljubljenosti.

>>Lijep kao lutka: Prepoznajete li našeg slavnog pjevača?

>>Poslušajte singl "Žena nad ženama" kojim Tony Cetinski najavljuje novi album

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije