Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova u New Yorku

Tomo in der Mühlen: Rastužile su me silne smrti koje su se dogodile ove godine

SPECIJAL EKRAN  26.10.2014., Zagreb - Tomo Johannes in der Muhlen, glazbeni producent. Photo: Borna Filic/PIXSELL
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/3
27.12.2016.
u 14:02

Glazbenog producenta je posebno rastužila i potresla smrt majke Stane prije šest mjeseci

– Godinu ću prije svega pamtiti po popularnom showu “Tvoje lice zvuči poznato”. Ove sam godine bio jako zaposlen, a bilo je i mnogo uzbuđenja. Puno smo radili na televizijskim projektima, kao što su “Zlatni dvori” i “Farma”, tako da sam sretan što smo preživjeli i što je sve ispalo dobro – rekao je Tomo in der Mühlen za Story.hr, a pokušao je izdvojiti samo najbolje u prošloj godini iako je doživio i bolan gubitak majke Stane.

– Rastužile su me silne smrti koje su se dogodile ove godine, od velikih zvijezda do moje majke koja je preminula prije šest mjeseci, što me jako potreslo – rekao nam je o odlasku majke.

– Osim zdravlja, u 2017. godini želim više slobodnog vremena, ali vidio sam raspored i sve što me čeka pa mi se želja, čini mi se, baš i neće ostvariti. Kad bih imao više vremena, proveo bih ga surfajući – rekao je glazbeni producent, DJ i vlasnik uspješne međunarodne tvrtke za autorska prava prije nego što je otputovao u New York.

Čini se kako će i njegove kćeri biti svjetske putnice. On se, naime, dosad u životu selio čak 15 puta.

– Starija se kći prije godinu dana preselila u New York pa joj za blagdane svi idemo u posjet. Supruga Miriam otišla je prije mene, a i mlađa kći ide. Ostat ćemo tamo mjesec dana, ali od odmora također neće biti ništa jer me i tamo čeka posao. No ipak računam na pet, šest dana bez ikakva posla, uključujući Božić i Novu godinu, ali New York svakako nije mjesto za odmor – kazao je Tomo in der Mühlen.

Komentara 2

ZW
zweistein
15:26 27.12.2016.

šta je ovo majko moja!!!!

DA
dangebandi
21:02 27.12.2016.

Ko je taj tomo iz de minhen?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije