Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tradicionalni koncert

Tomislav Bralić i klapa Intrade početkom prosinca u Lisinskom!

intrade
Foto: Angelo Cikes za PEER97 Music Group llc.
27.10.2014.
u 09:32

Nakon svojevrsnih priprema u inozemstvu vratit će se u Lisinski i tradicionalno u prosincu zapjevati sa zagrebačkom publikom

Nakon arena i sportskih dvorana, Tomislav Bralić i klapa Intrade žele se vratiti u intimni prostor Lisinskog. Trenutno se nalaze na turneji po Kanadi i Americi, na kojoj su po prvi puta nastupili na obje sjevernoameričke obale. Nakon svojevrsnih priprema u inozemstvu vratit će se u Lisinski i tradicionalno u prosincu zapjevati sa zagrebačkom publikom.

Klapa će 6. prosinca održati svoj tradicionalni božićni koncert u Zagrebu, ovog puta su odlučili da će to biti KD Vatroslava Lisinskog, koji pruža intimniju atmosferu od velikih  arena i sportskih dvorana u kojima su do sada imali prilike nastupiti.

Na dosadašnjim zagrebačkim koncertima ugostili su mnoga poznata imena sa scene: Olivera Dragojevića, Tonyja Cetinskog, Ninu Badrić, Nenu Belana, Vannu, Miroslava Škoru, sestre Husar, Gorana Karana, Harija Rončevića, Đanija Stipaničeva itd., a gost ovogodišnjeg koncerta će se uskoro znati!

Koncerti su uvijek odlično posjećeni, a vrhunac je bio kada su  2011. rasprodali Arenu Zagreb, što nije pošlo za rukom ni njihovim kolegama koji izvode glazbu popularnijeg žanra.

Dogodine u Domu sportova

Njihova izdavačka kuća Scardona im već devetu godinu za redom organizira ovaj koncert i za sve posjetitelje koji kod njih kupe svoju ulaznicu osigurali su najbolje mjesta u dvorani i poklon bon u iznosu od 20 kn na albume, više na www.scardona.hr.

Dogodine klapa slavi 30 godina postojanja i organizatori najavljuju da će taj  slavljenički koncert ponovo biti u zagrebačkom Domu Sportova.

>>Tomislav Bralić i klapa Intrade kreću na još jednu sjevernoameričku turneju

>>Ekskluzivni dnevnik klape Intrade: San Jose grad je po našem guštu

>>Ekskluzivni dnevnik klape Intrade s američke turneje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije