Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
misterij

Tko je sa Severininog Instagrama obrisao sve fotke njenog sina?

Foto: Jelena Balić
1/4
03.10.2018.
u 17:06

Ne zna se je li pjevačica sama obrisala slike ili je to napravio Instagram na Popovićev zahtjev, kao što je to nedavno bio slučaj.

Nakon što su na internet nakon samo tri mjeseca ponovno dospjele nove gole fotografije Severine, pjevačica se potpuno povukla.

Bez objašnjenja je odgodila sinoćnji koncert u Nürnbergu, a novi skandal nije komentirao ni suprug Igor Kojić. Menadžer pjevačice Ne zna se je li pjevačica sama obrisala slike ili je to napravio Instagram na Popovićev zahtjev, kao što je to nedavno bio slučaj. Tomica Petrović ponovio je ono što je rekao i u kolovozu:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

☀️ #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

 

– Sve ovo događa se upravo nakon što je Severina opet pobijedila u sudskim postupcima. Ovakve osvete bivših partnera, namještaljke i pokušaj diskreditacije nisu ništa novo. Postavlja se pitanje gdje su tome granice i kojim će se još sredstvima poslužiti. Još jutros su poduzete sve pravne radnje za zaštitu Severininih prava i interesa – izjavio je Petrović. 

Iako se nije oglasila na Instagramu, s te društvene mreže nestale su sve slike njezinog sina Aleksandra kojeg je dobila u vezi s „kraljem bakra“ Milanom Popovićem. Na njezinom profilu ostala je tek fotografija s novogodišnjeg partyja u Crnoj Gori na kojoj pozira s mužem Igorom i sinom, a ostalih fotografija nema

Ne zna se je li pjevačica sama obrisala slike ili je to napravio Instagram na Popovićev zahtjev, kao što je to nedavno bio slučaj. Severinin Instagram je već neko vrijeme predmet njezinih razmirica s bivšim partnerom Popovićem. Njemu jako smeta što pjevačica objavljuje fotografije njihovog sina i time, kako kaže, narušava privatnost i anonimnost djeteta. Više puta je isticao da želi da Aleksandar odrasta u anonimnosti kao sva ostala djeca, a nedavno je u jednoj emisiji rekao da želi da mališan ide u privatnu školu zbog roditeljskih grešaka iz prošlosti.

Pogledajte video u kojem Enio Dellavia i Ivan Buča govore o ‘slučaju Severina":

Ključne riječi

Komentara 9

IG
Igi125
17:41 03.10.2018.

Ako mediji ovako nastave privatne bedastoce jedne osobe uskoro ce postati važnije od moguceg sukoba vojnih velesila.

SO
SoloHan
17:54 03.10.2018.

Moralna horizontala Ševka, meni žao Igora, je da je Srbin ali što je previše, previše je, izdrži Igore.

AE
Aedes2017
20:50 03.10.2018.

Ona je zločinka I zlostavljač ! To ne može biti majka !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije