Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seks, laži i fotografije

Ovo je 5 najvećih skandala Severine Kojić

Foto: Jelena Balić
1/5
03.10.2018.
u 12:33

Kraljica estrade Hrvatima i susjedima iz regije oduvijek je bila zanimljiva i zbog svojeg osebujnog privatnog života i zbog glazbe

Privatni život naše najpoznatije pjevačice Severine pod budnim je okom javnosti već gotovo tri desetljeća. Kraljica estrade Hrvatima i susjedima iz regije oduvijek je bila zanimljiva i zbog svojeg osebujnog privatnog života i zbog glazbe.

1.) Još davne 1998. neslužbena himna brončanih vatrenih bila je njezina pjesma „Djevojka sa sela“, a doček Šukera, Štimca i ostalih bio je na Trgu Francuske revolucije. Po programu je trebala nastupiti Doris Dragović, no na pozornicu se izvan protokola popela Severina te pjevala s razgaljenim nogometašima. Doris Dragović nakon toga više nije željela nastupiti.

 

2.) Na dodjeli glazbene nagrade Porin, prije šesnaest godina, ismijala je bivšeg suradnika Zrinka Tutića. Nakon što je dobila kipić za album „Virujen u te“, pjevačici je Tutić navodno rekao da njezin tadašnji hit “Mala je dala” nije primjeren za svečanost kao što je Porin pa je ona, kako je i sama kazala, malo promijenila tekst i brutalno izvrijeđala poznatog skladatelja i glazbenog producenta.

"Vitar puše, ja pijem kavu u jednom dubrovačkom kafiću i fiksiram plavu kosu na poznatom muškom biću. Svi ga znate, glavni je na Porinovu spisku, glazbeni je kritičar u tisku. Teški foler, ušminkani rokenroler. Joj, ispast će sad da je gad, ustvari i je, ali dobro sad…", pjevala je Severina i pritom škicala Tutića, koji je sjedio u prvom redu. Za taj skandal, u kojem je javno ponizila nekadašnjeg bliskog suradnika pred milijunskim auditorijem, nedavno je rekla je da u kasnijim godinama ne bi smogla hrabrosti učiniti takvo što.

3.) Daleko najpoznatiji skandal jest privatni pornouradak koji je portal Index.hr objavio 2004. U jedanaestominutnom filmu Severinu „ljubi“ hercegovački poduzetnik Milan Lučić s kojim je vezu navodno započela još 2000. dok je Lučićeva supruga bila trudna s trećim djetetom. Dok su bili u vezi, pjevačica je od biznismena dobivala luksuzne darove, a u javnosti se često spominjalo kako joj je darovao čistokrvnog ljepotana, konja Lendona kojeg je kasnije prodala. Seks-video snimljen je na poduzetnikovoj jahti, a koliko je javnost bila zainteresirana, govori i podatak da je internet pao u Hrvatskom saboru jer su, čuvši vijest, svi zastupnici pohrlili gledati Severinu i Lučića „u klinču“. Pjevačica je tužila portal i izgubila parnicu.

4.) Prije tri mjeseca portali su objavili nove Severinine slike bez odjeće, za koje je njezin menadžer Tomica Petrović rekao da su osveta bivšeg partnera:

– Sve ovo događa se upravo nakon što je Severina opet pobijedila u sudskim postupcima. Ovakve osvete bivših partnera, namještaljke i pokušaj diskreditacije nisu ništa novo. Postavlja se pitanje gdje su tome granice i kojim će se još sredstvima poslužiti. Još jutros su poduzete sve pravne radnje za zaštitu Severininih prava i interesa – izjavio je Petrović.

5.) Srpski mediji neki dan objavili su ponovno kako imaju nove fotografije na kojima se, navodno, nalazi Severina. Fotografije su se munjevito proširile srpskim portalima, a kao i prošli put, postavlja se pitanje tko ih je pustio u javnost. Ako su autentične i pjevačica ih je snimila sama na svojem mobitelu, nekoliko je mogućnosti: jedna je da su joj fotografije ostale na starom mobitelu koji više ne koristi, a netko drugi je došao do njega i onda ih proslijedio bez njezina pristanka. Druga je da je netko hakirao njezin postojeći mobitel ili računalo i ukrao joj fotografije iz njezine baze fotografija. U oba ta slučaja bila bi riječ o kaznenom djelu, čime bi se trebala pozabaviti policija.

Petrović opet ponavlja da je riječ o Popovićevoj osveti, a pjevačica je otkazala najavljeni koncert u Nürnbergu bez objašnjenja.

Pogledajte video: Enio Dellavia i Ivan Buča o ‘slučaju Severina"

 

Ključne riječi

Komentara 30

TH
than
12:56 03.10.2018.

Nema ona niti jedan skandal, već to sve namjerno radi. Uostalom, nakon pornića gdje je pokazala sve i nema više što da se vidi. Jel' se itko sjeća kada se taj pornić pojavio ? Kada je bila bankrot, pevaljka koju nitko ne sluša i netom pred veliki koncert u Domu sportova. Nju je zapravo taj pornić i izvukao iz blata, a kako ne zna ništa u životu raditi osim skandala, onda je i nastavila takav život, pa je i od braka napravila obični skandal. Jedino mi je žao toga njenog djeteta .

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
12:46 03.10.2018.

ha ha ha.... mislim da ih ima 50ak a ne pet.... Jedino što se za njih ne zna..... u javnosti.... jer CEBKA tako ne želi... za sada.

Avatar HajdukLika
HajdukLika
14:06 03.10.2018.

Pornić iz 2004. godine je za sva vremena dokazao tko je Severina Vučković, Kojić ili kako god već ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije