Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije joj lako

Teško razdoblje za poznatu voditeljicu: Viđena kako na rubu plača i umorna izlazi iz trgovine

Foto: Profimedia
1/9
29.06.2021.
u 13:25

Ellen je najavila da je potpisala ugovor za dvije zadnje sezone, a kao razlog navela je želju za novim izazovima i "instinkt" koji ima za svoj show.

Dnevni talk show Ellen DeGeneres dramatično je pao u gledanosti nakon skandala zbog njena odnosa prema gostima i zaposlenicima. Prema ocjeni Nielsena u ožujku, "Ellen DeGeneres Show" izgubio je više od milijun gledatelja u tekućoj sezoni. Podsjetimo, više od deset bivših, ali i neki sadašnji suradnici stranim medijima opisali su kako je bilo raditi za Ellen. Kazali su kako je radno okruženje bilo puno omalovažavanja, straha, ali i rasizma. 

– Takve se situacije događaju gotovo uvijek kada se kamere ugase. Ona se prikazuje potpuno drukčijom osobom, no u stvarnosti je grozna – kazao je jedan zaposlenik koji je htio ostati anoniman zbog straha od tužbe.  Neki djelatnici otkrili su da je Ellen otkaze dijelila šakom i kapom. Otkaze bi dobili ako idu na bolovanje, sprovode bliskih članova obitelji, a jedna osoba dobila je otkaz jer je objavila fotografiju iz ureda. Jasna je bila i razlika u tretmanu suradnika koji su joj se svidjeli i onih s kojima baš nije bila zadovoljna. Jedne je obasipala darovima i komplimentima, druge je ignorirala ili maltretirala. 

Zbog svega Ellen je najavila da je potpisala ugovor za dvije zadnje sezone, a kao razlog navela je želju za novim izazovima i "instinkt" koji ima za svoj show. Iza nje prilično je teško životno razdoblje, a čini kako joj još uvijek nije lako ako je suditi po najnovijim fotografijama na kojima su je uhvatili paparazzi kako iscrpljenog izgleda izlazi iz trgovine. Ellen, 63-godišnjakinja, djelovala je potreseno dok je suznih očiju obavljala svoje poslove u Montecitu.

Glazbenica Kelly Clarkson preuzet će termin showa Ellen DeGeneres na NBC-ju nakon što Ellen iduće godine završi svoju emisiju poslije 19 sezona. 

VIDEO>> Mia Begović vodu iz bazena na vikendici prolijeva u Mrežnicu

 

Ključne riječi

Komentara 1

ZA
zagi101
21:55 01.07.2021.

pa moglo se i bez te vijesti jer dotična je nebitna za hrvatsku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije