Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
žestok koncert

Teška Industrija 12. svibnja svira “Selfie u Tvornici”!

Teška Industrija
Foto: PR FOTO
14.04.2016.
u 15:29

Svira selfie u Tvornici? Da, i svira i pjeva, ali “Selfie u Tvornici“ – još jedan odličan, žestok koncert za svoju Raju kojim Teška Industrija, uz brojne glazbene goste, u zagrebačkoj Tvornici Kulture promovira najnoviji singl i novi album kojeg očekujemo 1. svibnja!

Dvije godine nakon rasprodanog slavljeničkog koncerta u dvorani Vatroslav Lisinski kojim je obilježeno 40 godina postojanja benda, Teška Industrija ponovno slavi. Četrdeseta je velika, ozbiljna godišnjica, no sigurni smo kada kažemo da, do Tvorničkog koncerta, razloga za slavlje nikada nije bilo više! Izlazi novi album, izlazi kolekcija svih dosadašnjih albuma, izlazi i najnoviji singl, a priča se i o obaranju svjetskog rekorda u broju selfieja s jednog događaja... No, o čemu se priča, a što se sigurno i zna – u Tvornici neumorni rockeri uz goste – Željka Bebeka, Matiju Dedića, Slavonia Band i Nikšu Bratoša – svojoj publici pripremaju odličan tulum!

Bend je osnovan u Sarajevu 1974. godine i sam početak bio je žestok i uspješan – već prvi singlovi svrstavaju Tešku Industriju među vodeće grupe tog vremena te pretvaraju u neizbježnu kariku povijesnog razvoja rocka na ovim prostorima! Ubrzo je uslijedila pauza u radu grupe, no priča zvana Teška Industrija, na radost starih i novih fanova, ponovno je pokrenuta i od tada reda uspjeh za uspjehom. 2014. godine bend je odličnim koncertom u dvorani Vatroslav Lisinski proslavio 40 godina postojanja, a, uz koncert, objavili su i dvostruki CD "XL Nakon!", kompilaciju najvećih hitova od 1974. do danas. Od tada bend je snimio 4 uspješna singla te najnoviji singl, duet koji će svi obožavati i koji će se naći na novom albumu “Selfie“ – koji izlazi 1. svibnja!

Izlazak “Selfieja“ i najnovijeg singla, uz kolekciju svih dosadašnjih albuma, bend slavi upravo 12. svibnja u Tvornici Kulture, na “Selfieju u Tvornici“ – ulaznice za koncert po cijeni od 50 kuna pronađite na www.entrio.hr i na svim prodajnim mjestima Entria i – Rajo, vidimo se u Tvornici!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije