Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliki zavodnik

Tenisač koji je u Zadru otkrio da je pozitivan na koronu ljubio je neke od najljepših žena na svijetu

Kids' Day teniskog megaspektakla Adria Toura održan na zadarskom Forumu
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/4
22.06.2020.
u 11:15

Šuškalo se između ostalog, da je ljubio Serenu Williams 2012. godine. Vezu nikad nisu potvrdili no romansa je u to vrijeme svejedno punila stupce svjetskih medija.

Bugarski tenisač Grigor Dimitrov, za kojeg je otkriveno da je pozitivan na koronavirus tijekom sudjelovanja na Adria Touru u Zadru osim po zavidnim teniskim uspjesima, poznat je i po brojnim ljubavnim vezama s najljepšim ženama na svijetu.

Šuškalo se između ostalog, da je ljubio Serenu Williams 2012. godine. Vezu nikad nisu potvrdili no romansa je u to vrijeme svejedno punila stupce svjetskih medija.

Foto: Profimedia

Nakon što su navodno prekinuli, Dimitrov je osvojio Mariju Šarapovu, jednu od najljepših tenisačica na svijetu. S njom je bio u vezi do 2015. Vezu nikada nisu skrivali, a Marija je otkrila da je tenisač došao do nje preko njezinog agenta.

Foto: REUTERS

Veza nije potrajala, a mediji su tada tvrdili da se Šarapova htjela više posvetiti karijeri. 
Nakon nje, osvojio je Playboyevu zečicu Nikoletu Lozanovu. U vezi su bili kratko, te brzo prekinuli. Naime, njegovo srce osvojila je pjevačica Nicole Scherzinger. Potvrdili su da su u vezi 2016. 

Foto: Profimedia

Nakon tri godine uslijedio je prekid, a Scherzinger je na Instagramu objavila znakovitu poruku:

"Voljela sam te u tvojim najtežim trenucima. Poslanica Rimljanima 5:8", napisala je pjevačica. 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar TvojUjko
TvojUjko
11:25 22.06.2020.

Ljubio se sa Serenom Wiliams mmmmm, prava ljepotica nema sta..

AA
Aartur
11:38 22.06.2020.

Korona je za njega onda kamilica :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije