Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTIČKA VARKA

Svi se pitaju gdje je nestala noga Kendal Jenner?

Kendal jenner
Foto: Instagram
16.01.2017.
u 19:55

Krenula je rasprava dok jedna od Kendalinih pratiteljica na Instagramu nije objasnila da su joj noge prekrižene, a druga noga je ispod haljine.

Da ne bi ni ovaj dan prošao bez vijesti o sestrama Jenner/Kardashian pobrinula se fotografija koja je postala viralna i o kojoj se raspravlja na društvenim mrežama. Naime, Kendal i Kylie su na zabavi nakon dodjele Zlatnih globusa uživale u društvu prijateljice Hailey Baldwin. Prijateljice su se toliko stisle jedna uz drugu da je mnogima bilo čudno gdje je nestala jedna Kendalina noga.

Brojni komentari na Instagramu

- Ovdje je manje nogu nego što bi ih trebalo biti - bio je jedan od komentara na Instagramu, referirajući se na Kendal, kojoj se samo jedna noga vidjela, dok je druga bila nevidljiva ispod haljine. Krenula je rasprava dok jedna od Kendalinih pratiteljica na Instagramu nije objasnila da su joj noge prekrižene, a druga noga je ispod haljine.

A da je sve u redu s njenim nogama vidjelo se i na drugim fotografijama, gdje su se vidjele obje noge.

 

A photo posted by Kendall (@kendalljenner) on

>>Kendall Jenner ugasila Instagram profil

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar strazar
strazar
20:46 16.01.2017.

to je izgleda intelektualni domet drustvenih mreza

FR
fred70
09:56 17.01.2017.

Već ste dosadili sa nestalim nogama rukama i sličnim glupostima. Dajte rađe pitajte gdje su nestale miljarde iz Hrvatske i dajte odgovor na to pitanje. Mislim da bi svi zajedno imali vise od toga.

RA
raikonen
13:39 17.01.2017.

Stavis grudu snijega na peć i ona nestane. Gdje, gdje?? Pitam se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije