Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPRIČAO SE

Svećenik na udaru javnosti - neprimjereno dirao pjevačicu na sprovodu

Ariana Grande i biskup Charles H. Ellis III
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
01.09.2018.
u 22:16

Kamere su snimile svećenika  Charlesa H Ellisa III koji je čvrsto obgrlio pjevačicu, a prsti su mu dirale Arianinu dojku.

Biskup koji je tijekom sprovoda Arethe Franklin neprimjereno hvatao pop zvijezdu Arianu Grande ispričao se pjevačici, te kazao kako nije imao nikakvu lošu namjeru. 

Kamere su snimile svećenika  Charlesa H Ellisa III koji je čvrsto obgrlio pjevačicu, a prsti su mu dirale Arianinu dojku. 

- Nikad mi nije bila namjera da diram grudi bilo koje žene. Možda sam prešao granicu i bio previše prijateljski raspoložen - kazao je biskup za Associated Press, piše BBC.

Dodao je i kako je tijekom ceremonije grlio sve izvođače, bez obzira radilo se o muškarcima ili ženama. 

Do isprike je došlo nakon što su brojni Amerikanci na društvene mreže počeli stavljati fotografiju na kojoj se lijepo vidi kako svećenik dira Arianinu dojku, te su dodali da se vidi kako je 25-godišnjoj pjevačici jako neugodno dok razgovara s njim. 

Zanimljivo je da su te optužbe stigle nakon što su neki Ariani zamjerili što je u crkvu došla u prekratkoj haljini. 

- Mizogino je kritizirati Arianu zbog prekratke suknje, a ne činjenicu da joj je biskup Ellis priuštio besplatnu mamografiju na nacionalnoj televiziji - napisala je jedna korisnica Twittera. 

Ariana Grande i biskup Charles H. Ellis III
1/12
Ključne riječi

Komentara 36

RO
robertek
01:24 02.09.2018.

Koji ste vi zlonamjerni šarlatani: 1. čovjek je protestantski pastor, a ne svećenik jer protestanti ne priznaju službu svećenik. 2. napisali ste da je čovjek biskup, a tu hijerarhiju protestantska pentekostalna crkva ne poznaje 3. razapeli ste čovjeka da je pipkao ženu pred milijunima ljudi na ZV-U? Mogu samo reći da ovo što VL radi nije slučajno. Ali je sramotno.

KK
klara.kos.73
00:08 02.09.2018.

sramota je kako se dotična obukla za ovu prigodu.

PU
Pulchrum
23:23 01.09.2018.

Kao prvo, oni koji pišu ovakve članke, moraju biti bar malo teološki pismeni. Ovo je pastor pentekostalne crkve, nikakav svećenik, jer protestanti nemaju svećenički red??? Dakle, prvi gaf. A zatim, pišu kako je isti biskup - ovo je već kardinalna pogreška: ako nema svećenika, onda nikako i ni u kojem slučaju, ne može biti biskupa - to je moguće samo u katoličkoj, pravoslavnoj ili (djelomično) anglikanskoj (engleskoj) Crkvi. Odijevanje dotične dame je neprimjereno, a vezano je za dress code na sprovodima, te nevezano za nečiju vjeru ili nevjeru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije