Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kultna serija

Sve sezone Izgubljenih našle put do Pickboxa

Lost
Foto: © ABC Studios. All Rights Reserved.
1/18
01.04.2016.
u 15:57

Jedna od najgledanijih dramskih serija u povijesti televizijske industrije od 1. travnja se može gledati na Pickboxu.

Stižu nam Sawyer, Shepard, Sayid, Hurley, Sun Kwon, Kate, John Locke i ostatak ekipe koja se nakon pada aviona našla na tajanstvenom pacifičkom otoku. Serija Izgubljeni (Lost) jedna je od najskupljih u povijesti televizijske kuće ABC Studios, s uobičajenim budžetom od 4 milijuna dolara po epizodi, a poznata je i po ogromnoj masi odanih obožavatelja koji i dan danas raspravljaju o misterijima koji se vežu uz seriju.

Foto: © ABC Studios. All Rights Reserved.

Priča o sedamdeset preživjelih od ukupno 324 putnika nakon pada aviona na letu 815 smještena je na tri lokacije na tajanstvenom otoku u južnom Pacifiku. Iako je početna ideja bila snimiti seriju koja bi kombinirala elementa filma Brodolom života i reality show Opstanak, glavni adut serije su neobični događaji koji pacifički otok pretvaraju u veliki misterij.

Na naoko rajskom otoku kreće se Čudovište, preživjele muče Drugi, a "utočište" na kojem su se zatekli obiluje fantastičnim i neobjašnjivim pojavama.

Foto: © ABC Studios. All Rights Reserved.

U prvom planu nalaze se kirurg Jack Shephard, prevarant Sawyer, zidar i umjetnik Michael Dawson sa sinom Waltom, bjegunka od zakona Kate Austen, dobitnik na lotu Hurley, misteriozni John Locke, irački vojnik Sayid, trudnica iz Australije Claire.

Posebno je zanimljivo pratiti sudbinu Danielle Rousseau koju glumi Mira Furlan, često zvana Meryl Streep bivše države. Danielle Rousseau je članica istraživačkog tima i jedina koja je preživjela brodolom (trudna!) prije 16 godina te se povremeno pojavljuje u svih 6 sezona serije.

Foto: © ABC Studios. All Rights Reserved.

Napetih šest sezona dovodilo je fanove do potpunog ludila, što zbog velike količine neodgovorenih pitanja, što zbog samih misterija i tema kojima se serija bavila (tajna društva, uskrsnuća, putovanje vremenom, polarni medvjedi).

Unatoč podijeljenim mišljenjima oko cijele serije, ali i samog finala (Jesu li bili mrtvi? Što se dogodilo nakon eksplozije nuklearne bombe? Tko je upucao Sawyera?!), svi fanovi slažu se oko jedne stvari - Izgubljene bi mogli gledati unedogled!

Pretplatite se na Premium i Pickbox paket na godinu dana za samo 65 kn mjesečno i pratite najnovije serije na Pickboxu. Vrijeme do nove epizode omiljene serije skratite si čitanjem Premium sadržaja.

>> Na Pickbox dolazi serija u produkciji 50 Centa

>> Pričaju li vaši prijatelji o nekom Bobbyju kojeg progoni neki Chuck

>> Seinfeldu nikad ne možete odoljeti

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije