Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav je na selu

Svađe sve učestalije: neke djevojke bez dlake na jeziku izvrijeđale suparnice

Foto: RTL
1/5
30.04.2018.
u 11:27

Neprimjerena odjeća za farmu neke je ponukala da izraze svoje mišljenje u kameru te bez dlake na jeziku izvrijeđaju svoje suparnice

Da seoski život nije nimalo  lagodan, naučile su i djevojke farmera 'Ljubav je na selu', koje su se po prvi put susrele s nekim domaćim životinjama, kao i sa seoskim običajima.

I dok su jedne šetale kozliće i jariće, druge su 'njurgale' da farmer favorizira određenu curu, što ih je naljutilo. Neprimjerena odjeća za farmu neke je ponukala da izraze svoje mišljenje u kameru te bez dlake na jeziku izvrijeđaju svoje suparnice, a čak su se i starije dame uspjele posvađati pa uz smijeh nije nedostajalo ni tenzija.

Bilo je i šokantnih reakcija. Jedna djevojka čudom se čudila kada je farmer usporedio držanje jarića s djetetom te prorekao sebi i svojoj 'miljenici' bebu, a došao je i do zaključka: ako zna držati jarića u rukama, bit će odlična majka. O kome je riječ, tko se posvađao, a tko već zaljubio, ne propustite pogledati večeras od 20 sati na RTL-u.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
11:58 30.04.2018.

Ne kaže se djevojka bez dlake na jeziku nego KALAŠTURA ! Bar u ovim slučajevima ili po dalmatinski ŠTRACA !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije