Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Joker

Stomatologinja posrnula na posljednjem pitanju i nastup zaključala s 500 eura

Foto: Nova TV
1/7
01.03.2024.
u 19:00

Kviz Nove TV Joker u novoj emisiji ugostio je Zrinku Jurec.

Simpatična 31- godišnja stomatologinja, Zrinka Jurec iz Zlatar Bistrice, svojim nastupom zabavila je, kako sve prisutne u studiju, tako i gledatelje pred malim ekranima. Samouvjereno je odgovarala na pitanja, no posljednje pitanje, nije joj bilo naklonjeno. Da je točno odgovorila na pitanje Po čemu će stanovnici Londonderry Townshipa pamtiti datum 28. ožujka 1979. godine? A) razornom potresu B) nesreći u nuklearnoj elektrani C) velikoj poplavi D) ukazanju NLO-a, kući bi otišla s maksimalnih 15.000 eura, no Zrinka je zaključala odgovor C) velikoj poplavi i kviz napustila s 500 eura. Točan odgovor glasio je pod B) nesreći u nuklearnoj elektrani. ''Ja sam odlučila da nema smisla odustati'', odlučna je bila Zrinka u svom nastupu.

Od prethodnih pitanja samo je na još jedno netočno odgovorila, a dva jokera i poziciju niže na novčanoj ljestvici koštao ju je papa . Prvi papa bio je Sveti Petar. Kako se zvao drugi papa koji ga je naslijedio na funkciji? A) Pavao B) Pio C) Lav D) Lino. Zrinka je najprije odlučila iskoristiti superjokera, majku Draženku koja je s njom došla u pratnji, a potom i običnog jokera te se odlučila za odgovor C) Lav. Točan odgovor bio je D) Lino, kojega je Zrinka u startu eliminirala. Sitne probleme zadalo joj je još pitanje U kojem je glazbenom sastavu Zlatan Stipišić Gibonni započeo svoju karijeru? A) Peti element B) Šesti autobus C) Sedmi patuljak D) Osmi putnik. Zrinka je najprije koristila joker koji je eliminirao odgovor A) Peti element te je na koncu zaključala odgovor D) Osmi putnik i tako prešla na sljedeće pitanje.

 

VEZANI ČLANCI: 

 

1/7

Iako je velika ljubiteljica pasa, te sama ima jednoga, nije znala odgovoriti na pitanje - Koja pasmina ima reputaciju ''najbržeg psa na svijetu''? A) hrt B) border collie C) irski seter D) doberman. Na ovom pitanju iskoristila je 2 jokera i na kraju se odlučila za
odgovor A) hrt te tako obranila 15.000 eura.

 

VIDEO: Goran Višnjić zahvalio se za Zlatnu Večernjakovu ružu

 

Ključne riječi

Komentara 2

DA
darwil
19:44 01.03.2024.

Osim što je zgodna, vrlo je neposredna,prirodna,neumišljena,komunikativna,sigurno je vole i pacijenti.

ŠS
Štap sa glavom
20:05 01.03.2024.

Stomatologinja gleda svakodnevno na zube umnjake i misli kako magijom um prelazi na onoga tko ih gleda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije