Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Billboard lista

Što slušaju Hrvati? U deset najslušanijih devet je izvođača iz regije i samo jedan Hrvat

Beograd: Aleksandra Prijović je prvim od tri koncerta u Štark Areni započela svoju regionalnu turneju "Od istoka do zapada"
Foto: Antonio Ahel/ATAImages
1/16
13.10.2023.
u 09:59

Prvo mjesto zauzela je Aleksandra Prijović s pjemom "Dam dam dam", a na petom mjestu je hrvatski reper Grše sa svojim ljetnim hitom "Mamma mia"

Ne iznenađuje što će Aleksandra Prijović u Areni Zagreb održati pet koncerata, jer upravo je ona na prvom mjestu na Billboardovoj listi najslušanije glazbe ovoga tjedna u Hrvatsko. Njezina pjesma "Dam dam dam" je najslušanija u Hrvatskoj u zadnjih sedam dana. Na drugom mjestu je također Aleksandra s pjesmom "Devet života", a na trećem mjestu je pjesma  "Rizik" Džejle Ramović iz BiH i srpskog repera Hennyja. Jala Brat i Buba Corelli iz BiH zauzeli su na ovoj listi slušanosti četvrto mjesto s pjesmom "Padam", dok se na petom mjestu nalazi jedini Hrvat i to je Grše sa svojim ljetnim hitom "Mamma mia".

Šesto mjesto slušanosti zauzeo je Jala Brat & Buba Corelli Featuring BOUNTY & COCOA x DJ Tomekk s pjesmom "Marakesh". Srpski reper Dragomir Despić poznatiji pod umetničkim imenom Desingerica i Luka Bijelović Pljugica s pjesmom "Djuskavacc" su na sedmom mjestu, dok su na osmom mjestu Biba X Seksi s pjesmom "Patron", na devetom su mjestu Jala Brat, Buba Corelli & Hava i pjesma "Dale", dok je na desetom mjestu Sajfer s pjesmom "Karneval II". 

Najveća regionalna zvijezda Aleksandra Prijović napravila je ono što nikom dosad nije pošlo za rukom. Nakon što je rasprodala četiri Arene, otvorila je i datum za peti koncert, a da se i za ovaj koncert traži karta više najbolje govori podatak da je u prvi sat nakon objave petog koncerta već prodano 2000 ulaznica. Jedini koji ima četiri koncerta u Areni je Dino Merlin, no i njega je sad Aleksandra nadmašili... 

- Mislim da Merlin može napuniti i 20 Arena. Stavljati se u istu rečenicu s takvim legendama poput njega nije u redu. On traje skoro 40 godina, a meni je tek 28. Vrijeme će pokazati koliko ću ja trajati. Godinama se trudim i mislim da radim svoj posao na pravi način, pa ćemo vidjeti hoću li potrajati. - rekla nam je nedavno u intervju Aleksandra Prijović i dodala:  Ovdje godinama dolazim i imam publiku koja me voli, bila sam svjesna da ću napuniti jedan koncert. Ali da će se već tako brzo početi prodavati karte za peti koncert, nisam mogla pomisliti ni u najluđim snovima. Aleksandra je u braku s Filipom Živojinovićem, posinkom Lepe Brene i otkrila nam je nedavno pita li pjevačicu za savjete vezane za karijeru.

Beograd: Aleksandra Prijović je prvim od tri koncerta u Štark Areni započela svoju regionalnu turneju "Od istoka do zapada"
1/29

- Naravno. Brena je uvijek tu da da svaki savjet koji mi je potreban u svakom trenutku. Ona je uvijek tu. Evo, i ona mi se javila i rekla da je oduševljena petim koncertom - rekla nam je nedavno Aleksandra na druženju s hrvatskim novinarima organiziranom uoči pet koncerata u Zagrebu. Ispričala nam je tada i što publika može očekivati od njezinih nastupa u Areni Zagreb. - Ja ne bih voljela da se razlikuju. Voljela bih svakoj publici prirediti isti show. Sigurno je da će biti jako veselo i emotivno. Zahvaljujem svima koji su kupili kartu, hvala vam svima na ljubavi i podršci. Dat ću sve od sebe da oni sa svakog koncerta izađu zadovoljni i puni utisaka. - rekla nam je Aleksandra.

Billboardova lista najslušanije glazbe ovoga tjedna u Hrvatskoj pokazala je sto mladi vole. Zanimljivo je kako se na listi nalazi samo jedan hrvatski izvodjac. Na broj jedan zasjela je Aleksandra Prijovic s pjesmom "Dam dam dam". Na drugom mjestu je ponovno Prijovic s novom pjesmom "Devet zivota". Na trecem mjestu nalazi se pjesma "Rizik" Dzejle Ramovic iz BiH i srpskog repera Hennyja. Jala Brat i Buba Corelli iz BiH zauzeli su cetvrto mjesto. Na petom mjestu nalazi se jedini Hrvat i to je Grse sa svojim ljetnim hitom "Mamma mia". Photo: Marko Picek/PIXSELL
Foto: Marko Picek/PIXSELL

VIDEO Aleksandra Prijović otkrila da uživa u alkoholu: 'Kada sam se porodila rekli su mi da trebam piti što više piva'

 

Komentara 16

ZA
zagabria5
10:20 13.10.2023.

Motaj kablove i zatvaraj hrvatsku glazbenu scenu. Naša se publika skroz poistovjetila sa jednako lošim pjesmuljcima naših susjeda i komšija, pa se po tome vidi koliko smo Eueopa a koliko Balkan. Trebamo i mi prestati glumiti Europu i početi raditi narodnjake. Kad je sve otišlo u onu stvar pridružimo se i mi. Mi smo primitivni Balkan sa morem

Avatar MK3
MK3
11:23 13.10.2023.

Nikad čuo za niti jednog od njih... Nemogu niti reći ali valja ili je šund, samo mogu pretpostavljati (da je šund)... No naši su izvođači sami krivi, upustili su se u igru koju BG kontrolira... Hvala Bogu, Žanko, Thompson, Intrade, Oliver itd. nisu imali pozrebe upuštati se u te igre, ostali su autentični i imaju svoju publiko i tamo gdje taksometarne radi...

Avatar Idler
Idler
10:27 13.10.2023.

HR je dugo bila na europskom dnu po òbrazovnoj strukturi i školskoj spremi. Zadnjih desetak let to su ova umjetna-zmišljena učilišta donekle popravila al ovakšni primjeri su najbolši pokazatelji pravog stanja stvari !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije