Naslovnica Showbiz TV

Stjepan Božić: Na Farmi ću se rješavati stresa i liječiti od razvoda

Za zahtjevne farmerske dužnosti Stjepan Božić priprema se u teretani Core Gym i indoor paintball centru svojih prijatelja Marija Mlinarića i Željka Radolfija.
22. travnja 2010. u 16:25 5 komentara 20 prikaza
stjepan božić
Foto: goran jakuš/pixsell

– Budući da sam još pod stresom zbog poslovnih i privatnih problema, moj je cilj ući u Farmu, dobro se zabaviti i posvetiti se sebi. Izliječiti se i preispitati sebe i svoje odluke. Dobro mi je došlo da se maknem u izolaciju – kazao je boksač Stjepan Božić koji bi se uskoro trebao pridružiti ekipi na ranču Nove TV.

Prije samo nekoliko dana Stjepan je objavio da se rastaje od supruge Angeline pa bi mu dobro došao i odmor pred kamerama. No, ako zaista uđe u show, o relaksaciji i miru moći će samo sanjati...

– Svake godine postoji ekipa koja je zadužena za pi*drije i ona normalnija koja je dosadnija. Mislim da sam ja taj dosadniji – tvrdi 35-godišnjak. No, kako dosadašnja iskustva pokazuju, mirniji stanari ujedno su i najradišniji. Mnogo rada zato možemo očekivati i od Stjepana.

– Kao klinac velik dio djetinjstva proveo sam na selu, nemam problema s tim što jedem i gdje spavam. Ovo je psihički težak projekt, ali ću izdržati. Bitno je kako si neke stvari postavite u glavi. Ako sam preživio 35 dana Etiopije, ovo mi neće biti problem – kazao je. Borac u ringu tako će uz snagu i mišića pokazati i da se može prilagoditi svakakvim okolnostima. Pa se, potaknut honorarom, pripremio izdržati i preživjeti i jedinu stvar koja će mu biti “kamen u cipeli”.

– Nisam razmažen pa bi mi jedini problem mogli biti ljudi, jer ste prisiljeni 24 sata biti s onima s kojima možda ne želite biti – kazao je Stjepan Božić.

Financije
Ja sam PMP
Znate li što je PMP i zašto se u svijetu smatra zlatnim standardom?
  • bljesak:

    Opet šalju koljača među ovce,samo ovaj put nema zagorca Lupina da mu pokaže zube.

  • leona:

    sinek ti bi na farmu??!!- ajde sretno ako baš želiš.

  • mudri:

    tek sad mu se žena neće vratiti kad cijela nacija vidi kakav je snob i pametnjaković.