Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šesti put teta

Stigla prinova u obitelj Todorić! Iva lijepu vijest podijelila na društvenim mrežama

Dubrovnik: Milica Mihajlovi? i Ivan Todori? prošetali Stradunom
Foto:
1/14
19.07.2022.
u 11:24

– Dobrodošla na svijet, malena. Šesti put teta – napisala je Iva uz fotografiju bebe koju drži za ruku. Par je nedavno priredio zabavu na kojoj su otkrili spol svojeg trećeg djeteta. Snimku sa zabave na kojoj su otkrili da će dobiti djevojčicu podijelila je Ivanova sestra.

Najmlađi sin Ivice Todorića, Ivan Todorić i njegova supruga, bivša manekenka Milica Mihajlović dobili su treće dijete, djevojčicu, a sretnu vijest na Instagramu je otkrila Ivanova sestra Iva Todorić (46).

"Dobrodošla na svijet, malena. Šesti put teta", napisala je Iva uz fotografiju bebe koju drži za ruku. Par je nedavno priredio zabavu na kojoj su otkrili spol svojeg trećeg djeteta. Snimku sa zabave na kojoj su otkrili da će dobiti djevojčicu podijelila je Ivanova sestra. 

"Srculence se pojavilo kad smo doznali da dolazi još jedna anđelica u našu obitelj", napisala je Iva u opisu objave na ovoj društvenoj mreži.

Foto: Instagram
Inače, vijest o prinovi u obitelji također je na društvenim mreža podijelila Iva. 

"Zahvalna što ću šesti put postati teta", napisala je kratko Iva u svibnju uz fotografiju sa splitske rive na kojoj je pozirala s Milicom i bivšom Miss Universe Hrvatske Biljanom Mančić.

Podsjetimo, Ivan i Milica otprije imaju kćer Ariju (2) i sina Vida (5). Par se upoznao još 2009. godine u New Yorku i tijekom ovih 13 godina veze jednom su imali kraći prekid te su se ubrzo pomirili. Milica se manekenstvom počela baviti sa 16 godina, a kako su otkrili srpski mediji, direktor modne agencije Women Dejan Marković prišao joj je u Budvi i ponudio joj posao. Snimila je reklame za strane brendove poput Levi'sa, bila je zaštitno lice modne kuće Fratelli te se pojavila na naslovnici srpskog izdanja Cosmopolitana. 

VIDEO Jennifer Lopez i Ben Affleck vjenčali se u Las Vegasu: 'Ljubav je bila strpljiva 20 godina...'

Komentara 2

Avatar Behemot
Behemot
12:38 19.07.2022.

Bratstvo i jedinstvo. Tuđmanovi unuci Srbi, Todorićevi unuci Srbi, privatizacijsku pljačku su napravili pouzdani drugovi i komunisti ..

BE
belak
12:03 19.07.2022.

Nema veze sto vucic ne moze u hr, dosla je vucica...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije