Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komentari pljušte

Stankovića napali teoretičari zavjera zbog dr. Sladoljeva, on im brzo odgovorio

Aleksandar Stanković
Foto: screenshot HRT
1/5
29.06.2020.
u 19:00

Stanković je na Facebook stranici emisije odgovorio kako Sladoljeva neće pozvati u emisiju, a uz to je i pokazao crtež s brojevima koji od imena Srećka Sladojeva tvore ime Dragana Primorca

Aleksandar Stanković jučer je u emisiji Nedjeljom u 2 ugostio Dragana Primorca, a nakon toga na Facebooku mu se javilo stotinjak ljudi, koji su mu predložili da pozove i dr. Srećka Sladoljeva, poznatog antivaksera i čovjeka koji za epidemiju korone krivi Billa Gatesa.

Podsjetimo, Sladoljev je kao jedan od glavnih argumenata toj tezi pretvorio Gatesovo ime i prezime u brojeve preko ASCII sustava i dobio 666, odnosno Ivanov biblijski broj Sotone.

Aleksandar Stanković
1/5

Stanković je na Facebook stranici emisije odgovorio kako Sladoljeva neće pozvati u emisiju, a uz to je i pokazao crtež s brojevima koji od imena Srećka Sladojeva tvore ime Dragana Primorca.

Foto: Daniel Pavlić

- sponzorirano B.Gates
Nakon jučerašnje emisije s Draganom Primorcem javilo se 100 fejsbukovaca s istim pitanjem kada će Srećko Sladoljev biti gost. Autorov odgovor prenosimo u cijelosti. "Srećko Sladoljev neće biti gost emisije Nu2 jer ako njegovo ima stavite u anagram pa oduzmete kozmički broj 7 i dodate 26 dobit ćete 742. Prema informacijama iz prve ruke 742 je omiljeni broj Dragana Primorca, a to može značiti samo jedno. Srećko Sladoljev je u stvari Dragan Primorac as himself. Kako je Primorac već bio gost jučer nećemo ga zvati opet u nedjelju." autor", stoji u objavi. 

Vrlo brzo u komentarima su se javili i poštovatelji Srećka Sladoljeva, koji su mu kazali kako bi ga trebao pozvati, jer postoji interes javnosti. 

- Neće biti gost jer vam je emisija pod cenzurom. I zato jer bi konačno netko rekao istinu o svemu. A onda bi vaša emisija vrlo brzo nestala sa programa - bio je jedan od komentara. 

Ključne riječi

Komentara 14

DU
Deleted user
20:07 29.06.2020.

U Italiji također mišljenje stručnih osoba ide iz krajnosti u krajnost. U Njemačkoj isto tako pa krajnosti idu od Sucharita Bhakdija bivšeg voditelja Instituta za medicinsku mikrobiologiju i higijenu pa sve do Christiana Drostena kojemu prijete radi poduzetih mjera paa i policija ima posla. Razlika je što svi oni mogu javno istupati i iznijeti svoje mišljenje što kod nas nije slučaj. Što je, je. Kako god, trebamo paziti i sebe i druge jer znati ništa ne možemo osim biti zbunjeni.

Avatar KORONAŠ
KORONAŠ
21:02 29.06.2020.

Ja bih rado čuo dr. Sladoljeva.

AB
abokatstir
20:34 29.06.2020.

aca trica armija sličnih na HRT-u dokazuju da to nije ni hrvatsko ni javno , već jugosrpsko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije