Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEDJELJOM U 2

Stanković zajedničkom fotografijom najavio novog gosta: 'Samo ljiga, samo ljubav'

Aleksandar Stanković
Foto: screenshot HRT
1/4
05.02.2021.
u 11:27

"365 dana, 30 država, 120 intervjua o tome što je ljubav? Davor Rostuhar u Nu2", napisao je Stanković pokraj fotografije te oduševio pratitelje. Uz to je dodao i hashtagove "samo ljiga" i "samo ljubav"

Aleksandar Stanković na Facebook stranici emisije "Nedjeljom u 2" objavio je selfie s gostom Davorom Rostuharom. 

"365 dana, 30 država, 120 intervjua o tome što je ljubav? Davor Rostuhar u Nu2", napisao je Stanković pokraj fotografije te oduševio pratitelje. Uz to je dodao i hashtagove "samo ljiga" i "samo ljubav". 

Podsjetimo, Stanković je prije nekoliko dana već najavio iduću emisiju u kojoj će gostovati Davor Rostuhar, a kako je kazao, ovog puta neće se pričati o politici, nego samo o ljubavi. 

Foto: Facebook/TS Auris

"Zavidim ovom čovjeku što je došao na tako genijalnu ideju da obiđe svijet i u razgovoru sa 120 parova pokuša doznati što je to ljubav. Baš sam zavidan što se toga sjetio on, a ne ja! No dobro. Ujedno se i radujem što ću ga ugostiti u nedjelju i što ćemo sat vremena pričati o tome. Gost Davor Rostuhar. Samo ljubav", napisao je Stanković. 

 

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar Cornelius
Cornelius
16:57 05.02.2021.

Konstanta srbovanja na "H"RTu, konstantna srbovanja na vl portalu... Pa do kad tak, ljudi moji, do-kad? Gubitnici svih ratova opet caruju po Hrvatskoj.

KU
Kultura
15:25 05.02.2021.

Kakvu s.o drzavu stvorili i za sta ginuli da bi nam 20 godina ovaj ..... dovodio goste po svom politickom uvjerenju i zivotnom svjetonazaru koji je protivan duhu i tradiciji hrvatskog naroda.

BL
Blacknemesis8
06:35 06.02.2021.

Vrijeme je da se makne. Neka novi ili mladi dobiju sansu. Stankovicu, daj, bre, pa dokle, bre, daj nekome mladem ili kakvoj ugodnoj zenskoj priliku. Dosadio si vec, bre.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije