Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSTAVNICA JE STANARA

Stanari optužili Maju Blagdan da truje mace u dvorištu, odgovorila im je na Facebooku

majablagdan
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/3
06.02.2017.
u 18:58

Jedna je korisnica Facebooka na stranici Maje Blagdan objavila kako je u dvorištu zgrade u Ulici Andrije Hebranga u Zagrebu pronađen otrov za mace koje su kastrirane i tretirane protiv parazita

Protiv pjevačice Maje Blagdan ovih se dana na društvenim mrežama podignula prava hajka, te optužilo kako je kriva zbog trovanja mačaka u dvorištu zgrade u kojoj živi.

Jedna je korisnica Facebooka na stranici Maje Blagdan objavila kako je u dvorištu zgrade u  Ulici Andrije Hebranga u Zagrebu pronađen otrov za mace koje su kastrirane i tretirane protiv parazita. O tim se macama brine njena prijateljica, a navodno je Maja Blagdan, koja je predstavnica stanara u toj zgradi, pisala peticiju da se mace uklone.

Nakon pronalska otrova pozvana je i policija, a kako je napisala korisnica Facebooka, Maja Blagdan je kazala kako je taj otrov postavila deratizacija, te da ona nema veze s tim. Na svojoj stranici je i izdala priopćenje u kojem se ogradila od optužbi:

- Neopravdano sam dovedena u vezu sa slučajem trovanja mačaka u dvorištu u kojem se nalazi zgrada u kojoj stanujem. Susjeda koja je prijavila slučaj trovanja neutemeljeno me javno proziva i okrivljuje za ovaj nemili čin. Nemam nikakve veze s počinjenim, niti znam tko je počinitelj te osuđujem ovakvo zlodjelo. Kao predstavnik stanara u svojoj zgradi, ni na koji način ne odgovaram za ponašanje ostalih susjeda kako u svojoj, tako i u okolnim zgradama s kojima dijelimo dvorište. Kao javnoj osobi moje se ime zloupotrebljava u kontekstu ovog nemilog događaja te već nekoliko dana trpim uznemiravanje i javne uvrede. Ljubazno molim da me se dalje ne dovodi u vezu s ovim slučajem - napisala je Blagdan.

 

>>Maja Blagdan: U duhovnoj glazbi nalazim inspiraciju kao čovjek i kao glazbenik

Ključne riječi

Komentara 2

US
uskook
19:31 06.02.2017.

Najlakše je neutemeljeno nekoga optužiti i to skriveno (inkognito) a da pritom ne razmišljamo da li tim činom nanosimo osobi štetu u svakom obliku. Svakako životinje su ta divna stvorenja koje ne treba samo voljeti nego i o njima brinuti,daklee ne možemo nakrcati dvorište mačkama a da pritom ne razmišljamo da tim činom ne inkomodiramo susjede(dvoriše nije samo naše već svih stanara). ...

LE
Leonard113
11:14 09.02.2017.

Kome normalnom mogu smetati dvije mačke? Uništavaju aute? Oštre kandže na limu? To dvorište treba pogledati, znači da tamo netko hrani tigrove a ne mačke! Netko je pokazao samilost prema dva živa bića hranivši ih, a netko očigledno samilosti nema, nego truje ili potiče raznim peticijama druge slične neljude na trovanje! Ako mačke smetaju, smetaju i golubovi i vrapci i bilo šta živo i protiv svega treba organizirati peticije, utamaniti i potrovati? A poslije toga na duhovnu obnovu...To mora biti malo žešća obnova da ispravi takve karakterne mane i takvo zlo koje netko nosi u sebi prema živim bićima! Tko nema samilosti prema životinjama, kako može imati prema ljudima? Kao što je Gandi rekao, ruke koje pomažu vrijednije su tusuću puta od usana koje mole...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije