Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potvrda ljubavi

Sreća nakon razvoda! Ana Bučević pokazala koliko uživa u ljubavi s Markom Nikolićem

Foto: Instagram
1/9
23.09.2020.
u 12:17

Bučević je na svom Instagram Storyju objavila fotografiju na kojoj pozira u zagrljaju novog odabranika ispred dvorca Schönbrunn u Beču. Na fotografiji je označila svog partnera i tako stala na kraj svim nagađanjima.

Motivacijska govornica Ana Bučević, u javnosti poznata i po prijateljstvu s Ivom Todorić, ponovno je sretna u ljubavi. O njezinu novom partneru šuška se već nekoliko mjeseci, a sada je konačno stigla i potvrda.

1/10

Bučević je na svom Instagram Storyju objavila fotografiju na kojoj pozira u zagrljaju novog odabranika ispred dvorca Schönbrunn u Beču.  Na fotografiji je označila svog partnera i tako stala na kraj svim nagađanjima.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Riječ je o jazz-glazbeniku Marku Nikoliću, inače bratu srpske folk-pjevačice Maje Nikolić, koji već 20 godina živi i radi u Beču. Iako su svoju vezu odlučili javno obznaniti tek sada na društvenim mrežama, već se mjesecima časte romantičnim komentarima i porukama iz kojih se jasno moglo naslutiti koliko su bliski. 42-godišnju Splićanku s Markom se moglo vidjeti još ovog ljeta na Vortex krstarenju, a mnogi su su tada pomislili da je markantan muškarac nova ljubav Anine prijateljice Ive Todorić.

25.07.2020.,Split- Iva Todoric i Ana Bucevic u pratnji decka ukrcale su se na brod New Star u splitskoj luci. Photo:Ivo Cagalj/PIXSELL
Foto: Ilustracija/Ivo Cagalj/PIXSELL

Marko je, baš kao i Ana, razveden, a iz bivšeg braka ima dvoje djece. Zbog ljubavi prema Ani često boravi i u njezinu rodnom Splitu. Bliskim prijateljicama još je prije nekoliko mjeseci otkrila da je presretna s Nikolićem koji joj je vratio vjeru u ljubav nakon trećeg bračnog brodoloma. Posljednji suprug bio joj je Saša Dvornik, s kojim ima šestogodišnjeg sina Lukasa, dok iz prvog braka ima desetogodišnju kći Anu.

Anin novi odabranik po prirodi je samozatajan, no ipak poznat široj javnosti. Obožavatelji Eurosonga Marka pamte i po nastupima na najpopularnijem europskom glazbenom natjecanju. Prije pet godina Srbiju je predstavljao na Eurosongu kao prateći vokal Bojane Stamenov, a dvije godine kasnije na istom je natjecanju nastupio s predstavnicima Crne Gore.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

S druge strane, Ana je zbog svog posla mnogo više eksponiranija. Splićanka stoji iza popularnog YouTube kanala ''Safari duha'' putem kojeg svojim savjetima pomaže tisućama vjernih sljedbenika, uči ih kako se nositi sa svim životnim nedaćama, ali i kako promijeniti svoj život na bolje. Prije osam godina postala je motivacijska govornica, a svoje seminare održava diljem Hrvatske, ali i izvan naših granica. Uz klasične seminare pokrenula je i Vortex Cruise. Riječ je o 7-dnevnom krstarenju uz svakodnevne jutarnje meditacije, tjelovježbe, predavanja, zajedničke izlaske i druženja, a cijena ovog, kako ističe, nezaboravnog doživljaja, iznosi 17.000 kn.

Bučević je i autorica dvije knjige koje su postali bestseleri, njezin prvijenac ''Safari duha – knjiga o mudrosti odgoja'' objavljen je 2011. godine i posvećen je svim roditeljima, a četiri godine kasnije svijetlo dana ugledala je i knjiga ''U Vortexu ostvarenih želja'' u kojoj govori o važnosti Zakona privlačenja. Možda je upravo ponešto iz te knjige odlučila isprobati i na vlastitom primjeru pa joj u posljednje vrijeme cvate posao, ali i ljubav.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

 

Komentara 4

Avatar Cornelius
Cornelius
15:24 23.09.2020.

Ma kladim se u život da ovaj "hrvatski" medij ni slova ne bi napisal da su u pitanju npr. Marija Horvat i Josip Kolar.... al Nikolić bre... Mora se, mora. Ne smije se zapostavljati rođake iz zapadne turske. I plaću u srbijanskim dinarima, kaj ne?

Avatar RvaTina
RvaTina
16:15 30.09.2020.

Ko zna zna..Vortex baby Vortex , hahah-! Sukers!

VA
Vatra
21:05 23.09.2020.

Brže li se zaljubila? Još se tinta sa dokumenta o rastavi nije osušila?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije