Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nostalgična

Vlatka Pokos objavila fotke od prije 14 godina: 'Nedostaju mi ovakvi trenuci'

Foto: Intagram
1/10
23.09.2020.
u 08:00

Objasnila je da je sve bilo zahvaljujući prijatelju Hrvoju Dumančiću koji je imao kobilu.

Nekada Bivša pjevačica i televizijska voditeljica Vlatka Pokos već nekoliko godina živi u Kanadi gdje radi kao marketinška stručnjakinja, a sada se prisjetila trenutaka dok je živjela u Hrvatskoj i objavila fotografije od prije 14 godina.  

Na svom Instagram profilu objavila je fotografije iz arhive snimljene na zagrebačkom Hipodromu kada je prvi put sjela na konja, nakon čega je 2011. krenula s intenzivnijim jahanjem. Objasnila je da je sve bilo zahvaljujući prijatelju Hrvoju Dumančiću koji je imao kobilu. 

Foto: Instagram/Vlatka Pokos

"Etoile je predivna kobila mog dragog prijatelja kipara, Hrvoja Dumančića , elegantna i strpljiva s neznalicama poput mene. Moj izraz lica sve govori, čista ljubav i blaženstvo. Nedostaju mi moji divni prijatelji i ovakvi trenuci...", napisala je Vlatka.

Foto: FIBA/Screenshot

Vlatka je 2019. godine ostvarila dugogodišnji san, diplomirala na studiju oglašavanja i marketinške komunikacije, kada se o svemu pohvalila na društvenim mrežama. 

Ključne riječi

Komentara 3

TI
Tikatanca0406
09:35 23.09.2020.

??? WTF???

GE
genadij
10:52 23.09.2020.

Suosjećam s Vlatkom. Nije njoj lako. Bilo kakvo kljuse bi prošlo!

Avatar anlaser
anlaser
10:26 23.09.2020.

Kako vrijeme leti ......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije