Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što je ovo?

Šprajca na večeri dočekalo neugodno iznenađenje! Bio je uvjeren da ide na riblju večeru, a kad ono...

Foto: Instagram screenshot
1/5
10.07.2019.
u 08:43

Zoran Šprajc već je neko vrijeme na strogom režimu prehrane, a upravo to bio je povod 'spačke' koju su ovom TV voditelju napravili prijatelji.

Posljednja tri mjeseca Zoran Šprajc pokušava doći do željene forme. Mnogima omiljeni TV voditelj na strogom je režimu prehrane, a kako bi došao do idealne težine, odlučio je izbjegavati brojne namirnice koje debljaju.

Hrani se isključivo laganom hranom, a reducirao je i količinu obroka. Njegovi prijatelji odlučili su iskoristiti Šprajcov režim ne bi li se dobro našalili s njim. Pozvali su ga na riblju večeru znajući da je na dijeti, no ono što je voditelja iznenadilo je količina hrane koju je dobio na tanjuru. – Prijatelji su čuli da sam na dijeti pa su me pozvali na riblji ručak. Kraj takvih prijatelja stvarno ti ne trebaju neprijatelji... – napisao je Šprajc uz opis fotografije koja prikazuje dvije, kako je napisao, ''mikroribice'' koje je dobio za večeru.

Foto: Instagram Asos

Objavom je nasmijao brojne pratitelje koji su Zoranu udijelili i pokoji savjet. – Prijatelja drži blizu, a neprijatelja još bliže. E sad,po ovom tanjuru bi se reklo da vrag nikad ne spava – poručio mu je jedan od pratitelja.

– Sreća da nisi na Jadranu, takva porcija je oko 400 kuna – dodao je drugi u šaljivom tonu drugi aludirajući na cijene koje ovih dana divljaju po turističkim mjestima. Šprajcu su poručili da je ovo ''večera za pet'' i pohvalili smisao za humor njegovih prijatelja.

Pogledajte i kamo su nestale i što danas rade bivše prve dame TV-a.

Ključne riječi

Komentara 48

MM
mmaraci4
09:32 10.07.2019.

E neš ti vijesti

UJ
ujo41
09:15 10.07.2019.

treba njemu dati večeru-zatvorsku

DU
Deleted user
22:04 10.07.2019.

I ovo se zove "članakkojijenapisaonovinar".I za ovo netko dobiva plaču.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije