Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobične delicije

U borbi protiv kilograma Šprajc unosi zanimljivu 'grickalicu' - o čemu je riječ?

Zoran Šprajc direkt
Foto: Zoran Šprajc/Instagram
1/5
27.06.2019.
u 10:38

Na društvenim mrežama ovog duhovitog voditelja prati više od 43.000 obožavatelja koje često nasmijava i oduševljava nepredvidljivim potezima.

RTL-ov poznati voditelj, Zoran Šprajc, oduvijek je ljubitelj dobre hrane, a čini se da nema problema s isprobavanjem novih i zanimljivih delicija koje se ne nalaze često na hrvatskim jelovnicima.

U svojoj je emisiji napravio jedan nesvakidašnji potez i iz znatiželje odlučio probati - crve. Kroz jecaje je upitao svoje goste, docenta na Agronomskom fakultetu Ivana Jurana i osnivača prve hrvatske farme jestivih insekata, Daniela Pikla, je li sigurno da nema živih među njima. No, nisu mu niti stigli odgovoriti, a voditelj je već stavio nekoliko komada u usta.

"Pa dobro nije ovo uopće loše", zaključio je voditelj i nastavio grickati hrskave crve. "Zgodan snack", opisao je vidno oduševljen. Njegovi gosti tvrde da su crvi, uz ostale kukce poput skakavaca i cvrčaka te ostalih kukaca, hrana budućnosti. Napomenuli su i kako se radi o dijetnim delicijama, što bi Šprajcu moglo poslužiti kao novi dodatak u prehrani s obzirom na to da je već neko vrijeme na dijeti.

Videom se pohvalio na svom Instagram profilu, a na društvenim mrežama zna se pohvaliti i slikama s treninga ili dijetnim jelovnikom, što podržavaju i njegovi pratitelji. Instagram profil Zorana Šprajca prati skoro 44.000 obožavatelja, a javnosti je najpoznatiji zbog duhovitih i sarkastičnih komentara na svakodnevne događaje.

Komentara 2

Avatar Strangethedreamer
Strangethedreamer
11:01 27.06.2019.

Hrana budućnosti.. uz žohare i štakore..

ST
Stručnjak
13:52 27.06.2019.

što to znači "hrana budućnosti"? Zar će ova današnja hrana nestati?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije