Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavio fotke

Šprajc otkrio što je radio za vikend: 'Rekuperacija u grijanom jacuzziju'

Zoran Šprajc
Foto: Instagram screenshot
1/7
03.05.2021.
u 16:40

Naime, Šprajc je bio u Gorskom kotaru, te je otkrio što je tamo točno radio. Pratitelji su bili oduševljeni ovom objavom za koju je dobio više od 4 tisuće lajkova.

Voditelj RTL Direkta Zoran Šprajc na Instagramu je otkrio gdje je bio ovog vikenda. Naime, Šprajc je bio u Gorskom kotaru, te je otkrio što je tamo točno radio.  

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Staza kroz kanjon Kamačnika nije baš tako teška kako naslovna fotografija sugerira, ali težak sam ja pa je svako osvježenje putem dobrodošlo, a u Kamačniku, gore na vrelu gdje voda stiže sa 120 metara dubine rijeku doslovce možeš i piti i naravno, pio sam :)
Na ulazu u kanjon, ondje gdje Kamačnik utječe u Dobru, ove drage kuharke i kuhari su mi u povratku nadoknadili svaku izgubljenu kaloriju i dodali još barem dvije na tu jednu :)) A onda po povratku u kuću za odmor, dočeka me torta od medvjeđih, veprovih i jelenjih kobasa, tlačenica i sir za moje vegetarijanke, a onda od svega rekuperacija u jacuzziju grijanom, pazi sad, na drva, s pogledom i zvukom na vodene kaskade rijeke Kupe. Njezin izvor je par kilometara više i čak je dublji od Kamačnika, kažu više od 170 metara ali nisam stigao provjeriti, drugi put ću i ondje zaroniti jer vraćam se u Vrbovsko čim sprašim 20 kg njami njami čuvenog goranskog krumpira. Moja je preporuka da ne morate kao ja čekati 1. maj da se provozate i prošetate brdsko-šumskim biserom zvanom Gorski kotar :)" napisao je voditelj, a pratitelji su bili oduševljeni ovom objavom za koju je dobio više od 4 tisuće lajkova. 
"Sad sam se baš zapalio ići tamo", "Ma to je život" pisali su mu. 

VIDEO KIm Kardashian nedavno je proglašena milijarderkom

Ključne riječi

Komentara 7

FI
Fileki
16:53 03.05.2021.

Jovanović mnogo duhovit i zabavan

ED
edvardl
17:41 03.05.2021.

Ne znam tko je jadniji...ovaj bradati klaun ili ovaj bijedni VL, koji to objavljuje! DNO, DNA!!!

DS
ds
17:39 03.05.2021.

Jako je vazno sta je Jovanovic radio.Vl nisko ste pali.Moze li nize?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije