Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne odvaja se od njih

Kate Middleton već 17 godina nosi iste čizme, a znamo i koliko ih je platila

Foto: Reuters/Pixsell
1/6
03.05.2021.
u 13:44

Vojvotkinja od Cambridgea (39) u jučerašnjem posjetu farmi nosila je čizme koje u ormaru čuva već skoro dva desetljeća.

Vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton (39) u jučerašnjem je posjetu farmi Manor blizu Durhama nosila kožne čizme koje posjeduje već 17 godina, piše MailOnline. Middleton je nosila visoke čizme Penelope Chilvers s resicama koje je prvi put pokazala 2004. godine te je tako još jednom iskazala svoju ljubav prema recikliranju. Ove čizme, koje stoje 475 britanskih funti (oko 4100 kuna), uparila je s jaknom danskog brenda Seeland, čija je cijena oko 1600 kuna i džemperom koji je rezultat suradnje održivog brenda Troy London i marke Brora, koji je platila 1700 kuna. Middleton je na taj način pokazala svoj stil, kao i da je spremna primjereno se odjenuti za cijeli niz kraljevskih obaveza, od kraljevskih zaruka, virtualnih sastanaka i svečanih večera do posjeta farmi.

Vojvotkinja je prvi put viđena kako nosi ovaj par čizama 2004. godine na festivalu Game Fair u Blenheimu. Tada su Middleton i princ William objavili svoju vezu, a upoznali su se na Sveučilištu St. Andrews. Godinu dana kasnije Middleton je ponovno obukla isti par čizama, a ovaj put se radilo o posjetu festivalu Gatcombe u Gloucestershireu. Tom prilikom nosila je i plave traperice, zeleni džemper, bijelu košulju i smeđu jaknu i torbu.

Do sljedećeg vađenja ovih čizama iz ormara prošao malo dulji niz godina. Naime, u travnju 2016. godine kraljevski je par posjetio Butan i samostan Tigrovo gnijezdo. Vojvotkinja je u toj trosatnoj šetnji nosila upravo čizme Penelope Chilvers koje je uparila s trapericama, bluzom i prslukom tamne boje. Do sljedećeg pojavljivanja nisu dugo stajale u ormaru. Pokazale su se kao savršen izbor u rujnu 2016. godine kada je kraljevski par bio na turneji po Kanadi. Dvije godine kasnije Middleton je u ovim čizmama posjetila šumsku školu ''Sayers Croft'' i vrt divljih životinja u Paddington Recreation Groundu u Londonu.

Foto: Reuters/Pixsell
Čizme Penelope Chilvers zasigurno su jako udobne kada im se vojvotkinja toliko često vraća, pogotovo u prilikama kada je riječ o odlasku u prirodu gdje treba puno hodati. Također, kako Middleton jedno vrijeme nije nosila čizme, nije jasno je li riječ o komadu koji je stajao u garderobi više od desetljeća ili joj se toliko svidio prvi par da je ponovila kupnju.

Podsjetimo, vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea jučer su posjetili farmu Manor na kojoj su govorili o klimatskim promjenama i utjecaju pandemije koronavirusa na poljoprivredu u Britaniji. Kasnije su se družili sa životinjama te vozili traktor.

Dodajmo još i da su neke od obožavateljica čizama Penelope Chilvers: Claudia Schiffer, Alexa Chung, Keira Knightley i Cate Blanchett.

VIDEO Kim Kardashian postala milijarderka

 

Komentara 2

WA
warbreaker
14:01 03.05.2021.

Udobna i dobro razgažena čizma, koja ne propušta je ekvivalent znanju. Uvijek se možeš oslonit na njih i nigdje ti nije neugodno.

AL
AlojzVjekoslav
14:40 03.05.2021.

Copy-paste kvazinovinarstvo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije