Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izazov

Novi posao Borisa Rogoznice - sada je televizijski voditelj

Foto: Facebook
1/8
03.05.2021.
u 15:41

Glazbenik je početkom godine počeo raditi za jednu automobilsku kuću, a sada ga petkom možemo gledati i na Jabuka TV-u..

Pjevač Boris Rogoznica nakon posla prodavatelja u jednoj automobilskoj kući pronašao je još jedan posao. Od prošlog vikenda svakog petka gledatelji Jabuka TV-a imaju ga priliku vidjeti gdje zajedno s voditeljicom Tihanom Gjurašin vodi emisiju 'Pjesmom te zovem'.

Glazbena je to emisija koja ide u večernjem terminu i uz tamburaše gledateljima se udovoljavaju njihove glazbene želje. Nakon razvoda od Doris Pinčić glazbenik je nedavno odlučio ukloniti sve obiteljske fotografije sa svog Instagram profila i očito ga namjerava više koristiti u poslovne svrhe. Dolaskom pandemije koronavirusa glazbenici su prije godinu dana ostali bez mogućnosti da sviraju pred publikom, a i Boris je jedno vrijeme ostao bez gaža na djevojačkim i rođendanskim zabavama pa je glazbu preselio na online platforme.

Tijekom lockdowna je često svirao svojoj publici na Instagramu a radi to i dalje. Da se nakon sedam godina braka razvode glumica i voditeljica Doris Pinčić i Boris Rogoznica objavili su prošlo ljeto kada su odlučili ostati u dobrim i prijateljskim odnosima i zajedno i dalje skrbiti o sinu Donatu i kćeri Giti. 

 

Ključne riječi

Komentara 2

VP
VP1955
19:37 03.05.2021.

Baš me zanima isto ;Tko to gleda??

Avatar babinjak1984
babinjak1984
16:44 03.05.2021.

Pa tko to gleda??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije