Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
život na vagi

Sjećate li se simpatične Bibe? U trećoj sezoni je skinula gotovo 40 kg, a danas je neprepoznatljiva

Foto: RTL
1/8
03.05.2021.
u 14:42

Vidi se to i po fotografijama koje gotovo svakodnevno objavljuje na društvenim mrežama. Bivša kandidatkinja  na prvom vaganju u showu imala 131,2 kg, a pri izlasku iz showa imala je 93,4 kilograma.

Biserka Mikulandra, koju su gledatelji imali prilike upoznati u trećoj sezoni 'Života na vagi' potpuno se promijenila otkad je bila u showu. Vidi se to i po fotografijama koje gotovo svakodnevno objavljuje na društvenim mrežama.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Bivša kandidatkinja  na prvom vaganju u showu imala 131,2 kg, a pri izlasku iz showa imala je 93,4 kilograma. Skinula je 37,8 kg, a s vježbanjem, zdravom prehranom i gubitkom kilograma nastavila je i nakon showa.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Biserka se s kilogramima borila još od trudnoće. Iako nije stigla do finala, svojim je sudjelovanjem i rezultatima ova 32-godišnjakinja iz Bilica itekako zadovoljna jer joj je cilj nakon izlaska iz showa bio pasti ispod 100 kilograma.

– Jako sam ponosna na sebe. Nakon ovog osjećam se izvrsno, vjerujem da se nikad neću vratiti na staro jer se moji snovi ostvaruju – kazala je prije godinu dana simpatična Biba kojoj je glavni motiv za skidanje kilograma bila kćer jer je strahovala da će zbog viška kilograma oboljeti te da se o njoj neće moći brinuti. Srećom, taj je strah zahvaljujući njezinoj ustrajnosti sada iza nje.

VIDEO Majin sin ima medvjedića od 2120 kn, sin Marte Fernandes nosi D&G kapu od 1300 kn

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije