Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Popularni voditelj

Šprajc odgovorio ministru Krstičeviću i otkrio koliko košta RTL Direkt

Foto: RTL Screenshot
1/7
17.10.2018.
u 08:23

Zoran Šprajc sinoć je u emisiji RTL Direkt odgovorio ministru kako emisija s direktnim i indirektnim troškovima prosječno stoji oko 2100 eura ili oko 15.500 kn po emisiji

U ponedjeljak je gost RTL Direkta bio ministar obrane Damir Krstičević koji je izbjegavao odgovor na pitanje Zorana Šprajca koliko je stajala vojna vježba "Velebit 18".

Ministar je odgovorio kako se čeka analiza Glavnog stožera i na pitanje da barem okvirno kaže koliko je vježba koštala porezne obveznike, Krstičević nije odgovorio, ali je zato uzvratio pitanjem i zanimalo ga je koliko košta jedna emisija RTL Direkta.

Šprajc je rekao kako točnu brojku u tom trenutku ne može dati, ali voljan mu je odgovoriti već sutradan. Tako je i bilo. Sinoć je u emisiji Šprajc odgovorio ministru.

– Dakle, ministre, jedna emisija RTL Direkta, s direktnim i indirektnim troškovima, dakle i plaćama nas koji za nju rade, prosječno 
košta oko 2100 eura ili oko 15.500 kn po emisiji. To je okvirna brojka koja zbog direktnih troškova danas može biti veća, a sutra manja, ali daje neku sliku naših troškova pa ako će to sad pomoći da i MORH konačno izračuna makar okvirne i direktne troškove vojne vježbe "Velebit 18",  dakle bez plaća vojnika koji su u njoj sudjelovali, znamo da je to komplicirano, nama će isto tako biti drago dobiti i objaviti  i taj odgovor – kazao je voditelj i urednik RTL Direkta. 

Pogledajte gostovanje Zorana Šprajca u našoj emisiji Semiotika

Ključne riječi

Komentara 223

BE
berija
08:36 17.10.2018.

Jeftino, jeftino, Zorane. Vidi se. Cijeli koncept emisije je prežvakavanje viđenog uz tvoje doskočice koje su na razini kanalizacijskog humora.

JP
josip.pivar11
08:44 17.10.2018.

Otkud vam tvrdnja da je on popularni voditelj.

UJ
ujo41
08:34 17.10.2018.

rađe platim 10 vježbi naše vojske nego 1 minutu šprajca jovana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije