Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Znatno mlađi

Snimljeni zajedno! Tko je naočit mladić s kojim je Iva Todorić bila na koncertu?

Iva Balent
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
1/10
13.12.2018.
u 15:47

Dobro raspoložena kći Ivice Todorića plesala je i pjevala tijekom cijelog koncerta, a s njom u društvu bio je i naočit mladić.

Đorđe Balašević u srijedu je održao drugi od svoja dva koncerta u Lisinskom, a u publici je u hitovima legendarnog glazbenika
uživala i Iva Todorić.

Dobro raspoložena kći Ivice Todorića plesala je i pjevala tijekom cijelog koncerta, a s njom u društvu bio je i naočit mladić.

Foto: Čitatelj

Par se vidno dobro zabavljao tijekom cijele večeri, a iako su im brojni posjetitelji upućivali pomalo iznenađene poglede ne znajući je li riječ o prijatelju ili su ona i mladić ipak nešto više, na to se uopće nisu obazirali.

Ono što se svakako moglo primijetiti jest da su bliski, a prema komentarima prisutnih, lako je moguće da je nedavno rastavljena kći posrnulog poduzetnika našla novu ljubav. Je li doista riječ o tome ili su se samo, poput dvoje dobrih prijatelja, došli zabaviti, vidjet će se uskoro.

Komentara 18

RZ
Rob Zidovi
16:47 13.12.2018.

Zašto je Iva Todorić zaslužila pažnju u Večernjim listu

SV
svakogdana
16:25 13.12.2018.

da nije sin nekoga dobavljača kome je njezin tata ostao dužan pa sada vraća u naturi

MO
modovisisajteMaraschino
16:24 13.12.2018.

a nije imala za skuplji dio tribina?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije