Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
priznala je

Slavna spajsica šokirala otkrićem: 'Seksale smo se!'

Foto: Profimedia
1/5
24.03.2019.
u 14:50

Gostujući u showu Piersa Morgana, Mel B je priznala je kako su tijekom turneja ona i Geri često dijelile krevet i kako se seks jednostavno dogodio.

Bivša članica grupe Spice Girls Mel B sve je šokirala priznanjem kako je imala seksualne odnose s kolegicom iz grupe Geri Horner. Gostujući u showu Piersa Morgana, priznala je kako su tijekom turneja njih dvije često dijelile krevet i kako se seks jednostavno dogodio.

– Bile smo prijateljice i to se nekako dogodilo. Geri će me mrziti sada, no to je činjenica. Dogodilo se, smijale smo se tome i to je to – izjavila je Mel B koja nikada nije skrivala da je biseksualka.

Voditelj Piers Morgan rekao joj je da će ljudi, a pogotovo obožavatelji spajsica najvjerojatnije biti iznenađeni ovim priznanjem.

- Geri će me mrziti zbog toga jer je ona u svojoj otmjenoj seoskoj kući sa suprugom, ali to je činjenica - rekla je Melanie.

Ova njezina izjava navodno je zbilja naljutila Geri, a zbog ovog priznanja Mel B poludio je i Gerin suprug Christian.

Ova vijest dovela je u pitanje i cijelu turneju popularne ženske skupine i mediji u Velikoj Britaniji misle kako će se zbog ovog priznanja kolegice Geri povući i otkazati povratničku turneju.

Ključne riječi

Komentara 9

DU
Deleted user
18:08 24.03.2019.

A gdje su sada puckipicki pravobranitelji,BABE;feministkinje i svi oni dusebriznici za zastitu prava djece i omladine?Nije li ovo poticanje tinejdzera i malolhetnih curica koji su najveci fanovi ovakvih pevaljki na promiskuitetnost?

SA
samoborka
18:56 24.03.2019.

Ocvale babe silom pokusavaju privuci paznju na sebe. Uskoro ce krenuti price o tome kako su i silovane.

CH
chemica
15:51 24.03.2019.

Kasno joj je sad da glumi nekakvu licemjernu čednost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije