Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traže petu

'Spajsice' žele ponovno nastupati: Ove slavne pjevačice bi mogle biti novi članovi!

Spice Girls okupljaju se po novim imenom "GEM"
Foto: Youtube Screenshot
1/4
20.01.2019.
u 13:28

Naime, nakon što je Victoria Beckham(Posh Spice) odbila dalje pjevati s njima, iako im je nastup na zatvaranju Olimpijskih igara 2012. polučio velik uspjeh, skupina je ostala bez bitne članice.

Mnogima omiljeni ženski bend, Spice Girls, navodno je u potrazi za novom, petom članicom.

Naime, nakon što je Victoria Beckham(Posh Spice) odbila dalje pjevati s njima, iako im je nastup na zatvaranju Olimpijskih igara 2012. polučio velik uspjeh, skupina je ostala bez bitne članice.  

Jedna od preostalih "spajsica" Melanie Chisholm, pozvala je Saaru Aalto, finsku pop zvijezdu i bivšu natjecateljicu Eurosonga da popuni mjesto. Navodno je sve to počelo kao šala, no kako pišu britanski tabloidi, čini se da postoji šansa da je to istina. Melanie B izjavila je da bi možda radije prihvatila neku poznatiju osobu, kao što su Taylor Swift, Katy Perry i Adele.

Neki kažu da je ovakav razvoj situacije, pogotovo 20 godina nakon njihovog planetarnog uspjeha blago perverzan, no one mogu biti primjer da se ženska grupa ne mora raspasti nakon gubitka jednog člana, već može evoluirati.

Pogledajte gdje su i što danas rade dance zvijezde 90-ih:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije