Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezda omiljene telenovele

Sjećate li se Rose iz Divlje ruže? Ovako izgleda danas

divlja ruža
Foto: RTL
1/2
15.03.2017.
u 08:38

Verónica Castro glumila je naivnu Rosu u meksičkoj telenoveli "Divlja ruža" koja se kod nas prikazivala početkom 90-ih i koju je publika obožavala

Meksička telenovela "Divlja ruža" prvi put je na našim malim ekranima prikazana prije više od dvadeset godina i ovom sapunicom na neki način je počelo doba ovog tv formata kod nas.Tipična priča o siromašnoj i naivnoj Rosi koja ulazi u svijet bogatih i moćnih i zaljubi se u bogataša Ricarda, osvojila je naše gledatelje početkom 90-ih.

Uloge Rose i Ricarda pripale su Verónici Castro i Guillermu Capetillu. Verónica je krajem 60-ih ušla u svijet glume i najzapaženije uloge ostvarila je upravo u telenovelama, a imala je i uspješnu pjevačku i voditeljsku karijeru.

Kada je u Meksiku zaživio reality format  Big Brother u njemu je sudjelovala čak pet puta.

Veronica sada ima 65 godina i u želji da što duže bude atraktivna i mladolika malo je pretjerala sa operacijama pomlađivanja i teško ju je prepoznati. 

 

 

 

 

 

Mis sagitarios felicidades. Una Bendición en mi vida. Aquí falta mi nieto mañana. DLB! #felizcumpleaños #happybirthday

A post shared by Verónica Castro (@vrocastroficial) on

 

>>Sjećate li se prelijepe 'Kassandre?' Nekada je vladala TV ekranima, a dana izgleda ovako...

>>Sjećate li se ove ljepotice iz meksičkih sapunica? Pogledajte kako danas izgleda

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije