Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
upitan povratak na tv

Simon Cowell iz 'Supertalenta' završio u bolnici na hitnoj operaciji

Foto: Profimedia
1/6
09.08.2020.
u 11:30

Njegov predstavnik za britanske medije kazao je kako će Cowell biti operiran u subotu poslijepodne, te da mu je dobro i da je u najboljim rukama.

Glazbeni mogul i jedan od najpoznatijih članova žirija u američkoj, ali i britanskoj verziji showa 'Supertalent', Simon Cowell završio je u bolnici. Simon je pao s električnog bicikla i teško ozlijedio leđa. 

Njegov predstavnik za britanske medije kazao je kako Cowell operiran u subotu poslijepodne, te da mu je dobro i da je u najboljim rukama. 

Simon je u zadnje vrijeme sve više pazio na svoje zdravlje, u godini dana skinuo je čak 27 kilograma. U karanteni se još više smirio , te družio s djevojkom Laurom Silverman, koja je isto veliki fan električnih vozila. Nju su dan ranije snimili na električnom biciklu samo nekoliko sati prije Simonove nesreće.

Još uvijek se ne zna kako će sve ovo utjecati na njegov angažman na brojnim televizijskim projektima i talent showovima. Već je ranije komentirao kako će imati mnogo problema s 'Talent' formatima zbog pandemije koronavirusa

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije