Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u 47. godini

Naša glumica se skinula u badić i pokazala tijelo na kojem bi joj pozavidjele i mnoge mlađe kolegice

Foto: Instagram
1/10
08.08.2020.
u 18:20

Ecija u 47. godini i dalje redovito vježba i trči pa joj fotografije s plaže ne predstavljaju apsolutno nikakav problem.

Glumica Ecija Ojdanić često objavljuje fotografije s godišnjeg odmora, a mnogi najviše primjećuju da izgleda odlično za svoje godine. Ecija u 47. godini i dalje redovito vježba i trči pa joj fotografije s plaže ne predstavljaju apsolutno nikakav problem.

"To ja zovem život. Ljeto, omiljena plaža, prijatelji oko tebe, omiljeno piće u ruci, osmijeh na licu, sol u kosi", napisala Ojdanić uz fotografiju na kojoj u narančastom kupaćem kostimu pozira s prijateljicom. 

Glumica je početkom ljeta komentirala kako je naučila važnu životnu lekciju kada je njezina kći Cvita trebala upisati gimnaziju.
 

Foto: Instagram screenshot

- Najdraže životne lekcije su mi kad me život demantira, i kad skrušeno priznam, bila sam u krivu. A kad mi ta lekcija dođe od rođene djece, koliko god zaboljelo na prvu, nakon reakcije ega pomislim, pa i odgajam ih da misle svojom glavom. I preplavi me takva količina ponosa i sreće jer odgajam individue. Koji su se othrvali našem (pre)velikom utjecaju - započela je glumica i u nastavku priznala kako je ambiciozna mama.

- Ja sam ambiciozna mater, priznajem.. zapravo me je moja Cvita smjestila tamo gdje mi je mjesto. U tu kategoriju preambicioznih matera. Ja sam zamislila, kako je ona dijete koje je s takvom lakoćom protutnjalo kroz osnovnu školu, s maksimalnim brojem bodova, uz sto slobodnih aktivnosti, klavir, ples, gitara, gluma, sto ekipa.. i ja sam zamislila da ona, s tom pameću i radnim navikama, ide u neke “najbolje od najboljih “ gimnazija. Možda konačno, neko i medicinu u obitelji završi ...I ona je čak dugo, kao dobro dijete, podržavala te moje ideje. Ali pred kraj je artikulirano i mirno odbila moj utjecaj na njen život, izabrala potpuno druge škole, s argumentima koji su me posramili, na prvu. A onda učinili toliko ponosnom. I mirnom. Njen život je u najsigurnijim rukama, njenim. A mi ostali smo tu da je volimo i podržavamo. I prihvatimo ako slučajno posrne. Dobro došla u gimnazijski svijet po svom izboru, ponosu mamin. - zaključila je Ecija.

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
09:18 09.08.2020.

Boze mili...pisete o gospodji kao da ima 470 godina. Kakvo je to cudo u tim, a i visim godinana, dobro izgledati? Danas se drugacije zivi i hrani, bavimo se sportom i imamo pozitivan gled na zivot....kao da je to nekakvo cudo danas dobro izgledati...

DU
Deleted user
09:00 09.08.2020.

Vidio sam je ovaj dan gošća je bila u otvorenom. Vise mi izgleda da je pred 6 a ne 5 desetljećem

DU
Deleted user
06:52 09.08.2020.

Zašto bi mlađe bile zavidne? Znaju da i njih to čeka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije