Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obiteljska posla

Sharon Stone negirala romansu s Banderasom, Melanie ipak skida tetovažu

sharon stone
Foto: LuMar Jr/Press Association/PIXSELL
1/7
27.06.2014.
u 19:32

Antonio Banderas mi je kao brat, kaže Sharon Stone u priopćenju kojim je demantirala glasine da su dugogodišnji prijatelji otišli korak dalje

Antonio Banderas mi je kao brat, Melanie je bila uz mene prilikom rođenja moje troje djece, oni su moja obitelj - tim riječima Sharon Stone demantirala je glasine kako su ona i Banderas novi hollywoodski par.

Melanie Griffith i Antonio Banderas početkom lipnja objavili su kako se razvode nakon 18 godina braka. Sharon Stone je prijateljica para već 20 godina, a ona i Antonio susreli su tijekom posljednjeg festivala u Cannesu.

Sharon nije jedina koja je demantirala da je u vezi s Banderasom. Isto je napravila i indijska glumica Mallika Sherawat, o kojoj se prije dvije godine pričalo kako je imala aferu s glumcem.

Melanie Griffith, nakon povratka s odmora u Italiji, jučer je viđena u jednom centru za uklanjanje tetovaža u LA-u, gdje nastavlja s uklanjanjem "Antonio" tetovaže.

>>Antonio Banderas nakon razvoda ljubi Sharon Stone?!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije