Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OMILJENA ULICA

Severina u rodnom gradu pozirala u vrućim hlačicama i oduševila obožavatelje

Severina
Foto: Instagram
1/7
11.10.2020.
u 11:33

- [Marmontova ulica] meni najdraža jer je posebna, najviše prehodana, po njoj smo trčale poslije škole iz 'nove muzičke' u Cheerija na najbolje tople sendve u bubli i bombice, prisjetila se Severina

Severina Kojić sinoć je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj u vrućim hlačicama pozira u splitskoj Marmontovoj ulici. Fotografija je vrlo brzo dobila više od 50 tisuća lajkova.

- [Marmontova ulica] meni najdraža jer je posebna, najviše prehodana, po njoj smo trčale poslije škole iz 'nove muzičke' u Cheerija na najbolje tople sendve u bubli i bombice. Na vrhu kula od Bastiona, tu san čekala bus šesticu za Sućidar (ako neko pita... siromašna četvrt, Braće Santini 10...),a prema dole se spuštaš drito u bili svit, jer je dole more. Po sredini livo, smrdi sa peškarije, a priko puta desno na Prokurativama su se pivale neke antologijske pisme. Naprimjer, uživo slušaš Olivera Oprosti mi pape iz Marmontove jer nemaš kartu za splitski festival. I onda se mi ekipa, posli škole preko Marmontove spustimo do rive, sidnemo na klupu, jedemo buble i vonjamo onaj miris rive s kojim smo odrasli... Ala koji gušt... Tog vonja više nema, neko bi reka 'Fala svetom Frani', ali osjećaj da me doli čeka najlipša riva je isti, istijacti... letin, napisala je pjevačica i odmah dobila brojne komplimente za izgled. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Podsjetimo, posljednjih mjeseci sve više se priča kako u braku između Severine i Igora Kojića više ne cvjetaju ruže. Već neko vrijeme se nagađa kako Severina više nije u tako dobrim odnosima s obitelji Kojić, a prema pisanju nekoliko medija u Srbiji navodno se Severina posvađala sa svekrom i svekrvom dok je bila u karanteni u njihovom domu u Beogradu. Navodno je do svađe došlo nakon što je pjevačica sugerirala da malo preurede kuću.

Severina
1/5

U travnju se Severina vratila u Zagreb, ali njezin suprug Igor ostao je u Beogradu i od tada nisu zajedno viđeni u javnosti, a šuška se da su i pred razvodom. Igor je posljednjih dana boravio na Kosovu, odakle je redovito na društvenim mrežama objavljivao fotografije i storyje. 

 

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
11:35 11.10.2020.

Prava hrvatica Severina u rodnom gradu pozirala u vrućim hlačicama i oduševila obožavatelje sa nedomoljubnom izjavom da je za traženje novog sponzora i ulagača u Beogradu spremna.

BE
belak
12:11 11.10.2020.

gonite tu prostitutku u srbiju, da dete gde pripad. halapca

Avatar Čitatelj300
Čitatelj300
11:55 11.10.2020.

Koliko je platila za ovu reklamu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije