Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Emotivna objava

Severina se oprostila od legendarne hitmejkerice: "Ako te ne stave u čitanke, puštat ću mu tvoje pjesme"

Severina
Foto: /PIXSELL
1/5
20.09.2021.
u 16:52

Pjevačica Severina (49) na svojem Instagram profilu podijelila je snimku s večere, a emotivnom objavom oprostila se od legendarne hitmejkerice Marine Tucaković.

Pjevačica Severina (49) na svojem Instagram profilu podijelila je snimku s večere, a emotivnom objavom oprostila se od legendarne hitmejkerice Marine Tucaković.

-Nitko nije znao sakrit suze k'o Marina… Sve ih je izlila u tekstove, u tekstove koje nitko nije pisao kao ona; bila je pismena i muzikalna, zato su se njeni tekstovi organski lijepili za pjesme. Zato je bila najbolja. Barem 50% pjesama koje slušate je ona napisala… Obradila je sve teme ženskih i muških emocija. Pisala je za mnoge izvođače. Imala sam sreću jer je pisala i za mene... 'Srce, imam za tebe tekst...' I pošalje mi 'Imaš pravo'... 'Tridesete'… Ali pamtit ću je po veselju, nagovorila me na 'Silikone', umirale smo od smijeha na tekst, na njen tekst, jer ako je itko bio duhovit, bila je ona. Bile smo 'naše', znala je opčarati ljude svojom nevjerojatnom lucidnošću i duhovitošću… U svojoj borbi za preživljavanje do nekidan me pitala kako sam…- započela je Severina.
- "Kako je mali?" - "Dobro je, Maki… Ako te ne stave u čitanke, puštat ću mu tvoje pjesme… Dobro smo, Maki... Kako si ti?" - "A evo, šta znam, čas dobro, čas loše, ali guram…"

Ide ona, gore, mirna, ide gore… gura… jedna i jedina Marina… Imala je oči boje vena, boje vena, boje Dunava… "U jednom danu se rodiš, umreš, zaljubiš, upoznaš osobu koja ti promeni život, u jednom danu se sve dogodi..."  Pamtim je ovakvu…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Podsjetimo, nakon duge i teške borbe s karcinomom Marina je preminula 68. godini života,a bila je jedna od najvećih hitmejkerica na našim prostorima. Proteklih dana zdravstveno stanje bilo joj je jako loše, a nakon nekoliko ohrabrujućih vijesti da stanje ipak ide na bolje uslijedila je ona najtužnija vijest - Marina se ipak nije uspjela izboriti s opakom bolesti, a tužnu vijest medijima je potvrdio Marinin shrvani suprug, glazbenik Aleksandar Radulović Futa. 

VIDEO Severina postaje TV voditeljica, radit će na istoj televiziji kao i Ivana Paradžiković

Komentara 4

BR
BrigitaM
18:44 20.09.2021.

Baš bi volio znati na što bi ličila školska lektira po Severini. Da izbacimo Gundulića, Matoša, Ujevića, Cesarića, Zoranića....?

ZA
ZatvaracNgoPipa
17:38 20.09.2021.

Koliko bi severina preživjela na tržištu da ju svi ne financiramo prisilno kroz gradske proračune gdje ispod stola ugovara javne nastupe mimo javnih natječaja ? Kada bismo kao potrošači imali pravo odlučiti o njenoj sudbini bismo li ju gledali kako čeka ručak u redu za javnu kuhinju ?

RO
roland
18:07 20.09.2021.

Najveća zvijezda je Bernarda Jug! Jača je od Severine, Pokos i Veljače zajedno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije