Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavni komičar

Chris Rock otkrio da je zaražen koronavirusom iako se cijepio: 'Ljudi, ne želite ovo'

Foto: profimedia
1/4
20.09.2021.
u 12:54

U svibnju je Rock, gostujući u epizodi Jimmyja Fallona "The Tonight Show" rekao da se cijepio cjepivom Johnson&Johnsona te je tada u šali kazao da je iskoristio svoj status zvijezde te je "išao preko reda" da bi ga što prije dobio.

Američki komičar Chris Rock objavio je u nedjelju da je pozitivan na covid-19 te je iskoristio priliku da pozove sve na cijepljenje protiv koronavirusa, piše CNN.

Na svojem Twitteru Rock je napisao: "Hej ljudi, upravo sam saznao da imam covid i vjerujte mi - ne želite ovo. Cijepite se."

Glumac je ranije objavio da je cijepljen cjepivom Johnson&Johnsona koja se daje u jednoj dozi.

Bivši član ekipe "Saturday Night Live" nije komentirao svoje stanje, a njegovi predstavnici za medije nisu odmah odgovorili CNN-u na zahtjev za dodatnim komentarom.

U svibnju je Rock, gostujući u epizodi Jimmyja Fallona "The Tonight Show" rekao da se cijepio cjepivom Johnson&Johnsona te je tada u šali kazao da je iskoristio svoj status zvijezde te je "išao preko reda" da bi ga što prije dobio. 

FX Networks' Star Walk Winter Press Tour 2020 - Los Angeles Chris Rock at FX Networks' Star Walk Winter Press Tour 2020 held at the Langham Huntington Hotel on January 9, 2020 in Pasadena, CA. Tammie Arroyo / AFF-USA.com Photo: PA Images/PIXSELL
Foto: Tammie Arroyo/Press Association/PIXSELL

"Iskoristio sam svoj status selebritija, Jimmy", rekao je tada Rock. "Nije me bilo briga za ostale. Rekao sam: Hej Betty White i ostali stariji ljudi, mičite se" da se ja mogu cijepiti. 

Zna se da se i osobe koje su u potpunosti cijepljene mogu zaraziti covidom-19, no imunizacija uvelike smanjuje rizik od hospitalizacije ili smrtnog ishoda, rekli su zdravstveni stručnjaci.

Preciznije, kod osoba koje se nisu cijepile protiv covida-19 uočena je 11 puta veća vjerojatnost da će umrijeti od te bolesti i 10 puta veća vjerojatnost da će biti hospitalizirani zbog težih posljedica, pokazala je studija čije je rezultate ranije ovog mjeseca objavio američki Centar za kontrolu i prevenciju bolesti.

"Želim ti brz i potpun oporavak i da ti simptomi budu što blaži. Požuri, trebamo te", tvitao mu je Larry Charles, producent i scenarist serije "Seinfield".

VIDEO Severina postaje TV voditeljica, radit će na novoj televiziji gdje i Ivana Paradžiković 

 

Ključne riječi

Komentara 38

Avatar @promatrač
@promatrač
13:47 20.09.2021.

Tip se cijepio, pa zarazio pa onda poziva i druge da učine isto. Može li luđe i apsurdnije? Ahh da, to je zbog ovoga: Cijepljeni se moraju štititi od necijepljenih, prisiljavanjem necijepljenih da se zaštite zaštitom koja nije zaštitila cijepljene.

Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
13:25 20.09.2021.

meni ovo više ništa nije jasno ....cjepivo je ispitano te učinkovito 95 % i naravno političari proizvod koji u nabavi košta dva eura plate 23 eura ...............nakon tri mjeseca likovi kažu da je učinkovitost pala na 30 % .......ima povratat sredstva državama za oku vidljivu PREVARU ?

LE
LeonardoGoldman
13:42 20.09.2021.

A protiv cega se cijepio onda? Da nije i on dobio VIP dozu kao i nas premijer?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije