Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ROĐENO MOJE'

Severina objavom o djeci raznježila pratitelje na Instagramu

Severina
Foto: Instagram
1/4
05.01.2020.
u 12:06

- Sva djeca koja su me takla su moja djeca, jer su njihove ruke urezane na mom tijelu kao nevidljive tetovaže. Neprocjenjivo je bogatstvo kad te djeca vole - napisala je Severina

Severina Kojić je novom objavom na Instagramu raznježila pratitelje koji su joj u 12 sati dali više od 200 tisuća lajkova. Pjevačica je prvog dana nove godine pjevala u Petrovcu u Crnoj Gori, a objavila je video kako s djecom pjeva svoju pjesmu "Rođeno moje".

- Sva djeca koja su me takla su moja djeca, jer su njihove ruke urezane na mom tijelu kao nevidljive tetovaže. Neprocjenjivo je bogatstvo kad te djeca vole - napisala je Severina pokraj snimke koje je njene obožavatelje odmah asocirala na borbu koju ona vodi za skrbništvo nad sinom Aleksandrom.

Fanovi su pjevačici uputili puno poruka podrške ali su i pohvalili njen izgled. Severina je obukla crvebu haljinu i visoke lakirane čizme.

- Koja je to bila zabava u Petrovcu, kakva ljubav i energija, isto kao i prije 10 godina. Uživala sam kao i na samom dočeku u Poreču. Hvala vam - napisala je Severina pokraj fotografije. 

 

Ključne riječi

Komentara 1

MA
marcel
13:16 05.01.2020.

Svaki put kad kliknete na vijest o Severini i njenoj humanosti jedan nedužni psić umre. Nemojte klikati vijesti o Severini.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije