Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razuzdano ponašanje

Sestru Marijane iz BB-a izbacili su iz srpskog showa: Napala je snimatelja nakon što je ovo napravila pred kamerama

Foto: Screenshoot/YouTube
1/7
17.01.2022.
u 20:30

Majino razuzdano ponašanje nastavilo se i kada su se kandidati vratili u stan. Kako bi se uspjela popeti na stubište pomogao joj je jedan kandidata, Marko prema kojem se također ponašala neprimjereno. Kamere nisu zabilježile taj trenutak no čule su se njegove riječi.

Sestra natjecateljice 'Big Brothera' Marijane Čvrljak (36) koju gledatelji pamte po vezi s Nemešom, Maja Kovačević (30) izbačena je iz srpskog reality showa 'BAR' nakon niza incidenata.

Zbog intimnih odnosa pred kamerama sa zauzetim cimerom, ali i nepoznatim gostom kafića i napada na kamermana, produkcija ju je odlučila izbaciti.

-Što ti mene snimaš?- rekla je uzrujana Maja nakon što je iz toaleta izašla s Ivanom Neškovićem. Vidjela je da ju kamera snima pa je izgubila živce i fizički nasrnula na snimatelja, a potom je u alkoholiziranom stanju pipkala kandidata Nenada koji je razgovarao o inventaru kafića.

Majino razuzdano ponašanje nastavilo se i kada su se kandidati vratili u stan. Kako bi se uspjela popeti na stubište pomogao joj je jedan kandidata, Marko prema kojem se također ponašala neprimjereno. Kamere nisu zabilježile taj trenutak no čule su se njegove riječi.

-Majo, prestani me lizati, nisi krava- rekao joj je Marko, a Maja je nastavila svađu i nakon povratka u stan. Provocirala je kandidatkinju Kseniju, a njihov fizički obračun jedva su spriječili.

Još nije poznato hoće li biti još neke posljedice za Maju osim izbacivanja iz realityja, a srpski Kurir objavio je i video.

Foto: Youtube/Screenshot

Podsjetimo,  Maja je u predstavljanju kandidata otkrila kako joj je prvi ozbiljan posao u životu bio 'guest service agnet' za hotel Ellesmere u Dubaiju, a radila je i kao trenerica kućnih ljubimaca.

- Bavila sam se i ugostiteljstvom. Prvi posao imala sam, mislim, sa 16 godina. Tada sam prala suđe u Splitu na Žnjanu za džeparac - rekla je tada Maja, a otkrila je I kako nikome nema potrebu objašnjavati svoje postupke, a za sebe ne bi rekla da je svađalica.

Reality 'BAR' zasnovan je na baru sa stvarnim kandidatima i gostima, a natjecatelji će morati raditi i živjeti od zarađenog novca. Bore se za nagradu od 30. 000 eura, a 'na noge' će morati dignuti novo mjesto u samom centru grada. 

Zadatak 15 kandidata je pokrenuti posao, privući goste, zabaviti ih i od BAR-a napraviti najpoznatiji kafić u gradu, a kandidate prve sezone odabrali su psiholozi.

VIDEO>>> Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji Glumačko ostvarenje godine: Glasanje počinje danas!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije