Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova dramska serija

Šefica seoskog kartela najpoželjnija je udavača

Foto: Goran Cipar photography
1/3
08.08.2018.
u 20:35

Osim Nadije Cvitanović, glavnu ulogu ima i Momčilo Otašević pred kojim je radno ljeto, a uskoro ga čeka i najvažnija uloga, ona očinska

Nakon uspješnog serijala “Čista ljubav” produkcija Nove TV počela je raditi na novom jesenskom adutu.

Riječ je o jedinstvenoj dramskoj seriji s elementima humora “Na granici” koju su osmislili autori Mirna Miličić, Vlado Bulić i Goran Rukavina.

Povratak u rodno mjesto

Pod redateljskom palicom Josipa Žuvana, Stanislava Tomića, Ivana Miladinova i Danijela Kušana pala je prva klapa. Uloge u novom jesenskom hit-projektu Nove TV, između ostalih, dobili su glumci Nina Erak, Nadia Cvitanović, Momčilo Otašević, Filip Juričić, Milan Štrljić, Barbara Vicković, Mladen Vulić, Žarko Radić, Martina Stjepanović, Petra Kraljev, Barbara Nola, Asim Ugljen, Zlatan Zuhrić, Lucia Glavich Mandarić, Tijana Pečenčić i drugi.

Foto: Goran Cipar photography

Ova dramska serija govori o diplomiranoj ekonomistici koja se vraća iz Zagreba u rodno selo kako bi od bake naslijedila ilegalni biznis švercanja dobara iz BiH u Hrvatsku. U ulozi bake Zorke vidjet ćemo poznatu glumicu Ninu Erak, dok će temperamentnu unuku Petru utjeloviti Nadia Cvitanović.

Petra postaje šefica pravog malog kartela, a time i najpoželjnija udavača u mjestu. Sve obitelji uključene u biznis vide priliku da ženidbom jednog od svojih sinova s Petrom zagospodare unosnim poslom pa sinovi, htjeli ne htjeli, postaju Petrini udvarači.

Tako će Petra, uz sve probleme koje ima s vođenjem tog neobičnog biznisa, i to u patrijarhalnoj sredini, na vratu imati i gomilu “kolega”, svojih “podređenih”, a ustvari prijatelja iz djetinjstva koji se njome žele oženiti i koji, uz zdušnu podršku svojih očeva, ne biraju sredstva da sabotiraju konkurente.

– U seriji tumačim lik Kreše Butigana, jednog sposobnog momka kad je “biznis” u pitanju, koji radi kao automehaničar u svoje slobodno vrijeme. Ova se serija razlikuje od “Čiste ljubavi”, a i moj je lik potpuno drugačiji. Ranko je bio negativac, a Krešo je pravedan lik, odmjeren, nenametljiv. Uživam u tim glumačkim oscilacijama.

Foto: Goran Cipar photography

Serija je puna duhovitih situacija i mene to raduje. Uživam snimajući – rekao nam je Momčilo Otašević koji uskoro očekuje dijete sa suprugom Jelenom Perčin.

Priprema za očinstvo

– Život me sam priprema za očinsku ulogu i jedva je čekam. Nisam se iznervirao zadnjih devet mjeseci. Otkrio je i ljetne planove:
– Ljeto je radno, igram predstave u Tivtu koje sam radio ranijih godina – “Filomenu Marturano” i “Hasanaginicu”, obje u režiji Jagoša Markovića.

Krajem ljeta čeka me i “Ekvinocijo” u režiji Ivice Kunčevića. Tako da se sada odmaram u Zagrebu, a radim u Crnoj Gori. I meni samom to zvuči paradoksalno, ali tako je zasad – ističe naočiti Crnogorac.

>> Pogledajte video - Gdje su i što danas rade zvijezde 1. hrvatskog realityja

Ključne riječi

Komentara 2

ST
Stručnjak
22:01 08.08.2018.

u svakoj seriji je 10 istih glumaca

VI
virtual1
07:48 09.08.2018.

ja samo neznam koji idioti gledaju to smeće od serija. al stvarno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije