Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Ženim roditelja"

Nova TV ima show u kojem djeca svom roditelju pomažu naći srodnu dušu

Foto: Nova TV
1/2
19.07.2018.
u 08:24

U show se mogu prijaviti svi roditelji koji su razvedeni ili slobodni i imaju punoljetnu djecu te punoljetna djeca koja imaju roditelje bez partnera.

Nakon reality showa “Ženim sina”, kojeg smo ovog proljeća gledali na Novoj TV, na istoj televiziji spremaju još jedan takav show, doduše s izmijenjenim ulogama.

Riječ je o konceptu “Ženim roditelja”, emisiji zabavnog karaktera u kojoj punoljetna djeca pokušavaju pronaći svom roditelju, ocu ili majci, novog životnog suputnika. Tako će u novom showu spojeve roditelja s potencijalnom odabranicom ili odabranikom, kao i razna druženja, pratiti budno oko njihove djece koji će ujedno biti i njihovi glavni konzultanti kada dođe do najvažnijeg pitanja – hoće li onome pravome ili pravoj staviti prsten na ruku. Inače “Ženim roditelja” je strana franšiza iz produkcijske kuće Warner Brothers International Television, a emitirala se u Španjolskoj.

– Ono što show ovakvog karaktera garantira prije svega je zabava, smijeh i vrtlog iskrenih emocija. Svatko zaslužuje podijeliti svoj život s nekim i nikada nije kasno da se pronađe prava ili pravi, jer ljubav ne pita za godine. Međutim, kada se u to umiješaju i djeca, stvari postaju malo ozbiljnije jer prihvatiti novu pomajku ili očuha ponekad može biti i teže nego što se misli neovisno o tome koliko godina imaju djeca. Roditeljeva sreća neupitna je za svako dijete, a u showu ‘Ženim roditelja’ djeca će imati priliku pomoći svome ocu ili majci da ponovno doživi ‘leptiriće u trbuhu’ i pronađu idealnog životnog partnera – kažu nam s Nove TV te napominju:

– Prijaviti se mogu svi roditelji koji su razvedeni ili slobodni i imaju punoljetnu djecu te punoljetna djeca koja imaju roditelje bez partnera. Prijave se također odnose i na sve one slobodne žene i muškarce koji su željni ljubavi i u potrazi za svojom idealnom polovicom. Budući da su prijave kandidata počele tek od prošlog tjedna i da je odaziv dobar, Nova TV vjeruje da će to biti iznimno zanimljiv projekt, a u to su se uvjerili i u prvoj sezoni “Ženim sina”.

– Prva sezona showa “Ženim sina” postigla je sjajne rezultate u prvoj sezoni u kojoj je svaku epizodu u prosjeku gledalo oko 423 tisuće gledatelja. Nakon uspješne prve, Nova TV priprema i drugu sezonu showa. Ono što zasigurno u ovoj fazi možemo potvrditi jest da druga sezona donosi još uzbudljivije trenutke, razne intrige, smiješne situacije, kao i zanimljive kandidate još zanimljivijih mama. Oni su spontani, suvremeni i spremni na avanture i dobru zabavu, kao i na samu ljubav, poručuju s Nove TV i otkrivaju da će i u novoj sezoni “Ženim sina” voditeljica biti Irina Čulinović. 

1/29

Komentara 3

AI
airbender
09:21 19.07.2018.

novo reality smeće za zabavljanje masa, koje je potrebno nakon posla zacementirati doma uz TV i puniti im glave debilnim sadrzajem, u svrhu zaglupljivanja i kako im nebi palo na pamet razmisljati o stvarnim problemima u drzavi/svijetu. najlakse je sjesti nakon 8-10 sati robovanja na poslu uz 'sitcom', mozak na pasu, malo da se ovce "odmore i zabave".

MT
mtintilinic
10:43 19.07.2018.

Nda... Roditelja se može ženiti samo ako je u pitanju otac... Žene se udaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije