Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pjevala je 'let it go'

Sedmogodišnja Ukrajinka rasplakala je svijet videom iz skloništa za bombe u Kijevu, a sad je briljirala na natjecanju

Foto: Screenshot Youtube
1/3
05.04.2022.
u 11:20

Amelia je stekla slavu viralnim videom u kojemu je u skloništu za bombe u Kijevu pjevala ''Let it Go'' iz popularnog animiranog filma Frozen

Malena Ukrajinka Amelia Anisovič (7) ganula je svijet svojom izvedbom popularne pjesme ''Let It Go'' u jedno skloništu, a sad je oduševila u natjecanju velških zborova.

Naime, Amelia je pjevala u Côr Cymru, velškom TV natječaju na kojemu se bira najbolji zbor u Walesu. Program se emitira na kanalu S4C svake dvije godine, od 2003. godine. Amelia je u nedjelju gostovala u Aberystwyth Arts Centeru, gdje je otpjevala ukrajinsku himnu ''Šče ne vmerla Ukrajiny'' i, naravno, ''Let It Go'', a publika se odmah podigla na noge i zahvalila joj gromoglasnim pljeskom. Nasmijana i sretna Amelia samo im je pokazala podignuti palac.

Podsjetimo, Amelia je stekla slavu viralnim videom u kojemu je u skloništu za bombe u Kijevu pjevala ''Let it Go'' iz popularnog animiranog filma Frozen. Kasnije je s bratom i bakom uspjela pobjeći u Poljsku.

Ukrajinka je nedavno dala i intervju za BBC, u kojem je zahvalila svima onima koji su pohvalili njeno pjevanje.

"Hvala vam što vam se svidjelo moje pjevanje. Svaki dan vježbam pjevanje, ujutro, popodne i navečer. Vježbam, zato je tako dobro ispalo. Uvijek mi je bio san pjevati", zaključila je djevojčica. 

VIDEO>>Akademija je htjela izbaciti Willa Smitha s Oscara nakon što je ošamario Rocka: 'Mogli smo to i drukčije riješiti'

Komentara 1

LA
lajh1985
12:13 05.04.2022.

Moram sad odmah pojest pol kile svinjetine i tresnut 2 pive koliko me rasplakala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije