Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svaka čast

Savršena figura poznatih Hrvatica u badiću samo par mjeseci nakon poroda

Foto: Instagram
1/6
22.08.2020.
u 09:00

Poznate Hrvatice Iva Jerković, Ella Dvornik i Jelena Perić brzo su se vratile željenoj liniji.

Jedna od sretnica koje su brzo nakon poroda izgubile većinu kilograma skupljenih u trudnoći su i poznate dame Iva Jerković, Jelena Perić i Ella Dvornik. Za ovaj godišnji odmor bez problema su zato samo nekoliko mjeseci nakon poroda obukle kupaće kostime istog konfekcijskog broja kao i prije trudnoće. Manekenka Iva Jerković, koju često prozivaju i jednom od najljepših Hrvatica početkom veljače rodila je svoje prvo dijete, djevojčicu kojoj je dala ime Rina Ami. Prije poroda rekla je kako se dobro osjećala tijekom cijele trudnoće i taj period je nazvala čarobnim, a čini se kako u trudnoći nije dobila puno kilograma.

– Ispunjena sam i osjećam se čarobno, prva tri mjeseca mi se samo spavalo i nakon toga je sve bilo kao i prije - rekla je Iva nakon poroda, a kada je prije nekoliko tjedana objavila fotografije s mora na kojima je u kupaćem kostimu svi su komentirali kako zavidnu liniju ima šest mjeseci nakon rođenja kćeri.

Foto: Instagram screenshot

Influencerica Jelena Perić, koju mnogi poznaju kao hrvatsku Kim Kardashian pet mjeseci nakon poroda pohvalila se fotografijom u kupaćem kostimu i mnoge iznenadila besprijekornom figurom. Otkrila je kako je u trudnoći dobila 20 kilograma, a izgleda da je brzo i uspješno došla na željenu kilažu jer fotografije s plaže koje objavljuje zadnjih dana pokazuju njezinu besprijekornu liniju. O kilogramima u trudnoći Ella Dvornik je uvijek otvoreno govorila i početkom ljeta sama je sebi zadala fitness izazov kojim je namjeravala skinuti višak kilograma koje je dobila u drugoj trudnoći s kćeri Lumi.

– Ne jedem poslije 18 h, do tad jedem najnormalnije bez ikakvih ograničenja. Ako uz tu tehniku još izbacite kruh i tjesteninu, rastopit ćete se, ali ne morate ako vam je to previše hardcore, ja nisam izbacila još, ali planiram kad krenem trenirati – rekla je prije nego je počela sa izazovom. Mjesec dana nakon početka izazova otkrila je kako je uspjela izgubiti sedam kilograma, a nedavno je objavila fotografiju na kojoj je otkrila kako i dalje nema ravan trbuh te je napisala:

– Znate što je najgore na ovoj slici? Većina ovog nije salo. Voljela bi da je sve salo, jer salo možeš skinut, ono što ne možeš skinuti je koža. Ta kuja ne ide nikamo dok ne odluči otići. Ali sretna vijest je da sam mlada i u prošloj trudnoći je ta koža odlazila 10 mjeseci, a ovu trudnoću sam imala duplo veći trbuh. Al ne tugujem za sada. Jest da me nervira. Jako me nervira! Nervira me jer pazim i trudim se a ona se kamuflira sa salom, al neka. Opraštam si sve, i svom tijelu, prije skoro 6 mjeseci samo, sam ležala na operacijskom stolu. Zašili su mi ne znam kolko slojeva u trbuhu. Moram biti nježna i pravedna prema svome tijelu. Svašta je istrpjelo i svašta će još istrpjeti.     

 

 

Komentara 3

JP
josip.pivar11
09:28 22.08.2020.

Jadna djeca: umjesto da se majke vesele napretku djece, one se raduju svom izgledu. Bit će to 'sjajno' djetinjstvo.

SA
sargu123
12:42 22.08.2020.

U Hrvatskoj pa i šire samo je Severina poznata, ove druge su najobičniji pik sibneri.

DU
Deleted user
11:23 22.08.2020.

Dajte nam svježeg mesa i svježih pica, ne zanimaju nas pice koje su se raspale od poroda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije