Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Estrada

Na optužbe Dujmićeve udovice Vladimir Kočiš Zec ima samo jedan komentar

Snježana Dujmić u svojim objavama tvrdi kako je Rajko poručio Sanji Doležal, Vladimiru Kočišu Zecu i Marinku Colnagu da mogu nastavite nastupati dalje pod imenom Novi fosili pod uvjetom da on dobije četvrtinu od nastupa i koncerata.
21. kolovoza 2020. u 08:00 76 komentara 225483 prikaza
Foto: pixsell
Pogledajte galeriju 1/6

Udovica Rajka Dujmića putem Facebooka je jučer napisala kako su se njezin suprug s članovima Novih fosila oko korištenja imena benda dvaput pokušao nagoditi i izvansudski, ali bez uspjeha. Snježana Dujmić u svojim objavama tvrdi kako je Rajko poručio Sanji Doležal, Vladimiru Kočišu Zecu i Marinku Colnagu da mogu nastavite nastupati dalje pod imenom Novi fosili pod uvjetom da on dobije četvrtinu od nastupa i koncerata.

- To je bio jedan jedini Rajkov zahtjev, koji Sanja, Zec i Marinko nisu prihvatili. Više od pet godina trajao je sudski proces, tijekom kojega su bila dva pokušaja izvansudske nagodbe. Prije godinu i pol, u Rajkovo su se ime sastali Sanja, Zec i Marinko sa Stevom Cvikićem kojem su obećali da će Rajku dati 500 eura po koncertu, ali taj dogovor nisu ispoštovali - napisala je Snježana. Nazvali smo Vladimira Kočiša Zeca s molbom da nam komentira ove navode, a njegov odgovor je glasio ovako:

- Još sam na godišnjem, nisam upućen u to niti sam se čuo sa Sanjom i ne mogu dati komentar. Jedino ćemo, nažalost, unatoč tome što smo zbog poštovanja prema Rajku i njegovu dignitetu htjeli da svima ostane u lijepim mislima, možda morati reći svoju istinu, koja je puno bolnija. To je sve što mogu reći.

1 / 29
Zagreb: Posljednji ispraćaj Rajka Dujmića na groblju Krematorij

Snježana Dujmić iznijela je i optužbe na račun Sanje Doležal. Prisjetila se i da su se svi članovi sastava 1985., kada je iznenada preminuo Slobodan Momčilović - Moka koji je oformio Fosile, složili da će šestinu zarade od svih koncerata dati Mokinoj udovici i njihovim kćerima.  "Gospođa S. Doležal bila je zadužena da tu šestinu daje Mokinoj udovici. Šest mjeseci Mokina udovica nije dobivala novac jer ga je Sanja zadržala kod sebe a da ostali iz Fosila to nisu znali. Nakon što je Sanja to učinila, Mokina udovica više nije željela nikakav novac", tvrdi Snježana. Želeći dobiti komentar Sanje Doležal na te tvrdnje, pokušali smo s njom kontaktirati telefonski, ali nije odgovorila na pozive. 

Loši odnosi Dujmićeva udovica: Sanja, Zec i Marinko obećali su Rajku dati 500 eura po koncertu, ali to nisu napravili Pamela Ramljak Rodila djevojčicu Samo 12 dana nakon poroda bivša Feminnemka otkrila: Već sam na staroj kilaži mirna prozvala je sve Zidarić se obračunala s hejterima, tvrdi da ju je ugledni Hrvat nazvao glupačom
Maja, Ana Maria, Andrijana, Josipa, Petra, Ema, Nikolina i Tihana: Itekako možemo biti korisne hrvatskom zdravstvenim sustavu u pandemiji COVID-19! Ako je staž obavezan, zašto ga ne omoguće, a ako je to nemoguće, neka ga ukinu
PRIPRAVNICI U NEIZVJESNOSTI
Zovete umirovljenike, a mi čekamo na posao i po nekoliko godina?!
PBZ CROATIA OSIGURANJE
NIKA ISTRAŽUJE
Evo kako nas mentalno računovodstvo sprječava u donošenju racionalnih financijskih odluka
  • Penkala80:

    Neka se sada nazovu Stari fosili jer to bi trenutno odgovaralo njihovom fizičkom stanju i riješili bi se pohlepne žene, novac je to, a kada je novac u pitanju ljudi koji parazitiraju na drugima jednostavno gaze druge ljude!

  • KrleZG:

    Sramotno da je njegova žena odmah počela po lovi, koja grebatorica. A Rajka tek pokopali...cccc...

  • roland:

    Nitko nije postavio pitanje kako je dugogodišnji ovisnik o alkoholu, opojnim drogama, politoksikoman, imao važeću vozačku dozvolu. Pok.Dujmić je nažalost stradao, srećom nitko drugi nije stradao, a da je naletio na biciklistu, tko bi onda bio kriv? Nije smio imati važeću vozačku.