Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIRKO FODOR

Sada znam da 33 posto Hrvata na wc nosi mobitel

13.06.2018.
u 07:00

Voditelj game showa Volim Hrvatsku kaže da je na snimanju nove sezone naučio više nego ikad

Na Hrvatskoj radioteleviziji završilo je snimanje nove, šeste sezone popularnog showa „Volim Hrvatsku“ koji se od jeseni vraća na male ekrane. Gledatelje HRT-a i kroz sljedećih će 15 emisija voditi Mirko Fodor, kapetani ostaju braća Bojan i Goran Navojec dok će se članovi njihovih ekipa mijenjati iz emisije u emisiju.

– U ovoj ćemo sezoni malo „zapapriti“ našim ekipama. Igramo sjajnu igru – premetaljke ili popularni anagrami. Bit će tu i kolo sreće, pogađat ćemo poznate sunarodnjake, zaigrat ćemo i uzbudljivu igru „Sretan rođendan“, „varat“ ćemo protivnike maštovitim objašnjenjima čudnih riječi, plesati i pjevati iz sveg glasa – najavila je urednica emisije Andrijana Škorput. Pitanja natjecateljima smišljaju scenarist emisije Alen Đurica, urednica Adrijana Škorput te Snježana Nožinić.

– Atmosfera na snimanju bila je odlična, siguran sam kako gledatelje na jesen čeka sjajna zabava – rekao je voditelj ovog popularnog game showa Mirko Fodor koji se raduje novim emisijama.

– Jako se veselim novoj sezoni jer to mi je jedna od najdražih emisija. Razigrana je, poučna, zabavna i s uvijek odlično raspoloženim gostima – kaže Mirko.

U igrama će se okušati čak 90 glumaca, pjevača, sportaša, voditelja, a kroz zabavu i smijeh natjecatelji će, uz pomoć kapetana timova, provjeriti svoje znanje o Republici Hrvatskoj, ljudima koji u njoj žive te poznatim osobama iz hrvatske povijesti.

– “Volim Hrvatsku” nije lako raditi. Na puno stvari reagiram na prvu loptu, znači puno moraš znati i biti koncentriran jer se snima od jutra do mraka – kaže Fodor, inače profesor zemljopisa, koji je tijekom snimanja obogatio znanje.

– Znam već sve o Hrvatskoj, znam svaku knjižnicu, svaku znamenitost u Lijepoj Našoj. U zadnjoj igri o statistici uvijek bude zanimljivih činjenica koje dotad niste znali – kaže Fodor koji nam je za kraj otkrio jednu zanimljivost.

– Kroz emisiju sam naučio i koliko ljudi nosi mobitel na toalet. Evo, otkrit ću vam, čak 33 posto Hrvata to radi. Mi, stara škola, još uvijek vjerojatno idemo s novinama pa se ova statistika većinom odnosi na mlađe generacije – zaključio je uz smijeh.

1/5
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije