Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBIJEDIO BRATA

Bojan Navojec donio preokret u večerašnjemu izdanju popularne HRT-ove emisije Volim Hrvatsku

Volim Hrvatsku
Foto: HRT
1/5
03.12.2017.
u 18:55

Bojanova je ekipa jedanaestu emisiju privela kraju rezultatom 76 prema 43. Kapetan Goran, džudašica Tena Šikić, glumica Ana Gruica i pjevačica Jasna Zlokić odlično su se držali, ali na kraju nisu imali izgleda protiv Bojanove pobjedničke momčadi – bacača kugle Stipe Žunića te glumaca Duška Modrinića i Ivice Zadre.

Nakon niza od nekoliko uzastopnih pobjeda ekipe koju predvodi Goran Navojec u popularnoj HRT-ovoj zabavnoj emisiji Volim Hrvatsku konačno je opet došao red na njegova brata Bojana Navojca, koji je pobijedio u večerašnjoj emisiji prikazanoj na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 1).

Bojanova je ekipa jedanaestu emisiju privela kraju rezultatom 76 prema 43. Kapetan Goran, džudašica Tena Šikić, glumica Ana Gruica i pjevačica Jasna Zlokić odlično su se držali, ali na kraju nisu imali izgleda protiv Bojanove pobjedničke momčadi – bacača kugle Stipe Žunića te glumaca Duška Modrinića i Ivice Zadre. Stipe je bio najuspješniji u prepoznavanju pjesama, a Ivica Zadro bio je odličan u igri Poznati sunarodnjaci u kojoj je Bojanova momčad osvojila 15 bodova. Ni igra Sretan rođendan nije išla Goranu i njegovoj ekipi. Dar je eksplodirao u rukama Ane Gruice, što je Bojanovoj ekipi donijelo 13 bodova.

Braća Navojec, Mirko Fodor i njihovi suigrači gledatelje Hrvatske radiotelevizije očekuju i iduće nedjelje u novome izdanju emisije Volim Hrvatsku, koja se prikazuje na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 1) s početkom u 17.35. Snimku večerašnje emisije moguće je pogledati s pomoću multimedijske usluge HRTi.

Komentara 4

U1
ursus_1212
20:13 03.12.2017.

Tko to gleda???

HL
Hladan
21:52 03.12.2017.

Zar to ikoga interesira?

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
20:09 03.12.2017.

kaj to netko gleda?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije