Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOĆE LI LETJETI?

Roko Blažević se dvoumi oko nastupa na Eurosongu

Dora: Roko Blažević predstavljati će Hrvatsku na Eurosongu 2019.
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/4
18.03.2019.
u 17:02

- Trenutno nemam trenu, mislim da će me početi hvatati malo prije samog nastupa, a do tada učim za školu i  pripremam se za maturu -  kazao je Roko.

Roka Blaževića, ovogodišnjeg pobjednika Dore i predstavnika Hrvatske na Eurosongu u Izraelu danas je primio i zaželio mu sreću splitsko-dalmatinski župan Blaženko Boban, a  osamnaestogodišnji Splićanin ostao je tajanstven u vezi detalja svoga nastupa u Tel Avivu.

Blažević nije želio otkriti novinarima hoće li na pozornicu Eurosonga izaći s krilima, kao ni hoće li pjesmu pjevati na hrvatskom ili engleskom jeziku. Dodao je da podjednako voli hrvatsku i englesku verziju pjesme. Kaže da još uvijek razrađuju cijeli koncept nastupa, ali i da spremaju nešto na visokoj razini s obzirom da u Izraelu imaju dobre uvjete. Tamo će otići ruku punih suvenira, tipičnih za podneblje iz kojeg dolazi, a istovremeno povezanih s pjesmom s kojom će nastupiti.

- Trenutno nemam trenu, mislim da će me početi hvatati malo prije samog nastupa, a do tada učim za školu i  pripremam se za maturu -  kazao je Roko. Priznao je da prati kladionice i čini mu se da Hrvatska trenutno nema neku dobru poziciju, no kada započnu probe i snimke izađu iz Izraela, sve se može promijeniti.  U Izrael kreće 6. svibnja, a prve probe su 7. svibnja. 

- Bit će pakleno, bit će jako naporne probe, no mislim da je to potrebno i nužno da bi cijela manifestacija ispala na vrlo visokom nivou, kako i namjeravaju - dodao je Roko.

Boban je Blaževiću čestitao na osvojenom prvom mjestu na Dori istaknuvši da ga je sinoć pratio na nastupu u kazalištu, gdje je svojom pjesmom na noge digao cijelo gledalište.

- On je kvalitetan učenik naše 4. gimnazije, a nadam se da će, kao što mi kopiramo izvrsnost Izraela, ovaj put oni kopirati Rokovu izvrsnost na Eurosongu. U to ime mu želim da pokaže Izraelcima kako smo mi moćni i izvrsni. Sveti Duje, pomozi Roku - zavapio je župan.

Pogledajte razgovor sa Jacquesom Houdekom o Eurosongu

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar HajdukLika
HajdukLika
18:56 18.03.2019.

Momak, skini ta krila i možda prođeš u finalnu večer. S krilima nemaš nikakve šanse, jer ćeš obrukati i sebe i Hrvatsku.

EC
ECC81
18:56 18.03.2019.

Povrać. Kao da mu je Joksimovići pisao pjesmu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije