Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
turbulentan par

Rodila bivša djevojka slavnog sportaša, oca djeteta ne želi blizu: 'Kći ću odgajati sama'

Foto: Brenda Patea
1/7
13.03.2021.
u 13:51

Brenda je dospjela u fokus javnosti u listopadu prošle godine kada je otkrila da je trudna sa Zverevom, ali i da neće dopustiti da on odgaja djete.

Brenda Patea,bivša djevojka njemačkog tenisača Alexandera Zvereva, na svijet je donijela djevojčicu. Sretnu vijest novopečena majka otkrila je na svom Instagramu.

-11.03. blagoslovljeni smo dolaskom Mayale- napisala je u opisu prve fotografije djevojčica na kojoj ju drži za ruku. Ispod fotografije odmah su se zaredale čestitke.

Inače, Brenda je dospjela u fokus javnosti u listopadu prošle godine kada je otkrila da je trudna sa Zverevom, ali i da neće dopustiti da on odgaja dijete.

Foto: reuters

Šokiralo je to cijeli svijet budući da manekenka i sedmi tenisač svijeta nisu u kontaktu od kolovoza, a onda je Brenda i sama priznala - dijete im nije bilo planirano. - Nismo planirali dijete, ali ja ću učiniti sve da ono odraste u idiličnom okruženju. U poziciji sam da ga mogu sama odgajati - poručila je. Nakon prekida, tenisača je optužila za fizičko i psihičko zlostavljanje, a podržala ju je još jedna njegova bivša partnerica tvrdeći kako ju je pokušao ugušiti.

Australian Open Tennis - Australian Open - Melbourne Park, Melbourne, Australia, February 16, 2021 Germany's Alexander Zverev reacts during his quarter final match against Serbia's Novak Djokovic REUTERS/Loren Elliott LOREN ELLIOTT
Foto: LOREN ELLIOTT/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Njihova veza nije pretjerano dugo trajala, ali je bila turbulentna. Krajem 2019. manekenka je za njemački RTL potvrdila da su u tek započetoj vezi, a privukla ju je, rekla je tada, Alexova visina. Naime, Nijemac ima 198 cm visine, sasvim dovoljno da se ona s velikih 183 cm osjeća 'sitno', što joj je, ističe - pasalo. Osjećala se posebno, drugačije.

Zverev je u prvoj polovici 2019. prekinuo vezu s Olgom Šaripovom, koja je i nakon toga pratila njegove mečeve, ali ništa nije pokolebalo njegovu vezu s njemačkom manekenkom.

Njemicu na Instagramu prati gotovo 300.000 fanova, a svakodnevno ih obasipa atraktivnim fotografijama. Trenutno je jedna od najpoznatijih europskih manekenki zbog čega ju angažiraju diljem svijeta i prozvana je njemačkom seks bombom.

Foto: Brenda Patea

Komentara 4

ST
sexy_trubadur
15:07 13.03.2021.

ali ne zaboravlja pitati gdje je cek za ovaj mjesec

DO
domoslavonac
21:38 13.03.2021.

I to me zabole.

Avatar rubinet
rubinet
17:37 13.03.2021.

Ne "Kći ću odgajati sama "...... Da - Kćer ću odgajati sama. Sklonidba nepravilne imenice kći : Nominativ tko što- kći Akuzativ koga što kćer Dakle, u nominativu ćemo pisati “kći”, a u akuzativu “kćer”.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije